Sinkkukinkun tunnustuksia

Jaahas. Niin siinä taas pääsi käymään. Sinkku-Rosanna. Kyllä mä mielummin puhuisin itsestäni parisuhde Rosannana tai kihloissa olevana Rosannana. Mutta ei. Ei tälläkään kertaa. 

Mietin paljon miten tässä kävi näin, varsinkin Tn kanssa, senhän piti olla se kaikista isoin rakkaus? Sen kanssa kaiken piti toimia ja sen kanssa piti perustaa perhe, mennä naimisiin ja ja ja. Ehkä juuri nämä ajatukset oli meidän loppu. 

Aivan sama missä kävelen tai minne katson niin näen rakastuneita pareja. Kaikki mun vanhat luokkakaverit menee naimisiin tai ostaa kesämökkiä perheelle. Mitäs mä duunaan? Yritän rakentaa elämää. Yksin. Taas.

Nyt oon kokeillut sitä suurta rakkausta, kokenut sen tunteen kun vaan tietää että kaikki on just miten pitää. Sen tunteen kun vaan tietää. Mutta nyt tämän eron myötä luovutan koko hömppäpömppä rakkauden. En enään usko siihen aitoon rakkauteen. Enkä etsi sitä. 

Mä oon just se mimmi joka antaa kaikkensa suhteessa ja muhun voi luottaa 110%. En varmasti ole helpoin kumppani, mutta annan ainakin kaikkeni enkä edes katso muiden miesten suuntaan. T ei koskaan ollut niin kuin minun muut poikaystävät. T:n kanssa oli tarkoitus olla jotain oikeaa ja pysyvää. Jotain semmosta joka kestää kaiken. 

Oon tatuoinut T:n mun sormeen, enkä kadu päivääkään. Mä todellakin luulin ja halusin, että me ollaan the real deal. Tosin uskon quoteen ’what’s meant to be, will be’.

Mutta nyt ei mennytkään niin miten olin suunnitellut. Ehkä meidän sydämet ei halunut samaa, tai ehkä ne halusi mutta aivot ja järki sanoi toista. Se oli se hetki kun kaikki meni päin helvettiä. Liian erilaiset suunnitelmat ja ajatukset. 

Heinäkuussa täytän 27 vuotta. Asun yksin Ullanlinnassa minun koiran kanssa vuokra-asunnossa. 

Voi jessus, ei tämä ihan ole sitä mitä ajattelin kun mietin millaista mun elämä on kun olen 27. Ei asialle oikein voi mitään, eteenpäin mennään vaikka onkin vaikeaa. Noin yleisesti olen tosi onnellinen tällä hetkellä, suurin osa päivistä menee hyvin ja olen oikeasti motivoitunut tekemään töitä ja kehittämään itseäni. Herään melkein joka aamu hymy huulilla ja touhuan koko päivän kunnes olenkin jo niin väsynyt etten jaksa enään miettiä asioita.

Toiset päivät ei ole ihan yhtä kivoja. On päiviä kun en vastaa puhelimeen, en pääse sängystä ylös enkä haluaisi treenaa enkä tehdä töitä. En haluaisi tehdä mitään. On niin uskomattoman epäonnistunut tunne välillä, onneksi se tunne on aina ylimenevää.  Ne on niitä päiviä kun päätän, että minä enään koskaan tule uskomaan siihen aitoon rakkauteen. En koskaan.

What’s meant to be will always find it’s way

Jaha. Då blev det så igen. Singel- Rosanna. Ingen jag känner igen egentligen, skulle hellre alltid kalla mig tjejen som har en relation eller är förlovad etc. Men icke sa nicke.

Undrar förstås hur det blev så. Speciellt med T, han skulle ju vara den stora kärleken och den allt kommer att funka med. Jag ville vara med honom hela mitt liv, ville jag verkligen det? Jo, det ville jag. Massor. Ville ha barn med honom, ville gifta mig med honom och ville dela allt med honom. Kanske var det det som var slutet för oss.

Var jag än ser runt omkring mig så ser jag par som är sjukt kära och beter sig så också. Alla mina gamla klasskompisar har familj. Volvo, vovve o villa typ. Eller så har dem just gift sig. Vad har jag då? Här står jag och försöker bygga upp ett liv själv. Igen.

Jag har provat den stora kärleken nu, liksom verkligen provat. Har gjort allt som står i min makt för att få det förhållandet att funka. Så nu ger jag upp. Förstår ni vad jag menar? Bara liksom ger upp kärleken. Hädanefter söker jag inte kärleken längre.

Jag är just en sån tjej som ger allt i ett förhållande, visserligen är jag säkert inte den enklaste att ha o göra med men jag ger allt, tro mig. Mig kan man lita på till 110% och jag är verkligen den mest lojala tjejen du kan hitta, tittar inte ens åt nån annans håll om jag har en kille jag är kär i.

T var inte som dem andra jag varit tillsammans med, han var fort en del av mitt liv på ett helt nytt sätt. Trängde in i alla mina tankar och i allt jag är och allt jag gör.

Jag har ju tom varit så smart att jag tatuerat in ett T på mitt finger. Ångrar absolut inte den tatueringen, jag trodde ju verkligen det skulle hålla. Ville det massor massor massor. Och tror även ’what is meant to be, will be’

Men nu blev det inte så, våra hjärtan ville inte samma sak. Eller egentligen tror jag hjärtat ville samma sak, men hjärnan ville vara med och bestämma och det var då det gick åt helvete.

Olika framtidsplaner och jag som är för fast i mina drömmar.

I juli fyller jag 27. Jag bor själv med min hund i en hyrd lägenhet. Jesus det var då inte så jag hade tänkt att det skulle se ut när jag är 27. Det är väl bara att gilla läget och gå vidare. Är faktiskt ganska så lycklig för tillfället på ett sätt men på det andra är jag så i tusen bitar man bara kan vara.

Dem flesta dagarna är bra, pinnar på och har tankarna på andra håll som håller mig fokuserad. Vissa dagar är hemska. Vill inte stiga upp, inte svara i telefon, inte jobba, inte träna, ingenting. Känner mig så totalt misslyckad på något vis som jag inte ens känner igen egentligen. Det är som om nån slog mig med knytnäven i magen och bara skrattade åt mig. Då känner jag att jag gett upp kärlek. Söker inte efter äkta kärlek längre.

/R

Kuvat: Your Day Design / Onnilab


36 Comments
 • Sofia
  Posted at 11:22h, 28 kesäkuun Vastaa

  Så underbart med svensk inlägg, hoppas du kommer och fortsätta med de!

  Kram åt dig ❤️

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:22h, 28 kesäkuun Vastaa

   Tack! Jo det ska jag, lite mera jobb att skriva på två språk men det är verkligen mer min grej. <3 Kram, ha det bra <3

 • Elvira
  Posted at 12:04h, 28 kesäkuun Vastaa

  Hei älä luovuta. Mä olen kokenut sen maailman suurimman rakkauden. Liki 10v paloa ja intohimoa ja sitä varmuutta, että tämä on kaikki tässä. Se ero on vieläkin välillä mielessä. Tai se ihminen. Mutta uusi rakkaus löytyi. Tottakai tunne on erilainen ja vaati sopeutumista. Mutta syvä tunne yhtä lailla. Naimisissa ja tyynessä rakkaussuhteessa.

  Ei elämässä välttämättä ole vain yhtä tai kahta rakkautta. Olet vielä nuori!

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:22h, 28 kesäkuun Vastaa

   Näin se taitaa olla elämässä, kaikkeen tottuu vaikka kestääkin ja kaikkimenee just niin miten pitää. Kiitos kommentistasti <3

 • Lela
  Posted at 13:26h, 28 kesäkuun Vastaa

  Tsemppiä Rosanna! Pettymyksistä oppii ja kasvaa aina. Oot upea sekä ulkoisesti kuin ihmisenäkin ja oot vielä nuori. Löydät taatusti vielä paljon onnea ja menestystä niin työssä kuin rakkaudessakin. Keep going girl!❤️💪🏼

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:21h, 28 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kommentista, ihanasti sanottu! Kyllä elämä kantaa <3 Ihanaa viikonloppua!

 • Anonym
  Posted at 13:34h, 28 kesäkuun Vastaa

  Jag tror att nu när du har upplevt den du trodde va stora kärleken att den riktiga kommer att komma till dig om nån dag eller kanske om 10 år och jag tror då att den riktiga är den som kommer finnas där o vara lojal till 110% för alla i världen har som en krabba hahah dom håller ihop tills dom dör dom byter inte partner. Så låt den rätte komma till dig

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:21h, 28 kesäkuun Vastaa

   Väntar på min krabba då alltså :D haha typ som svanar! Önskar dig allt gott, tack för din kommentar!

 • Jeppistä
  Posted at 14:39h, 28 kesäkuun Vastaa

  Sähän olet nuori ja kaunis, nyt järki käteen. Ei se oikea rakkaus katso paikkaa tai aikaa. Kemia ja ajoitus ovat sellaisia asioita, joihin me emme voi vaikuttaa. Sääntö nmr 1) älä määrittele itseäsi siviilisäädyn mukaan.

  Hyvää kesää!

  T. N27

  (myöskin sinkku, jos se siviilisääty on oleellista…)

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:20h, 28 kesäkuun Vastaa

   Heippa, kiitos kommentistasi. En määrittele itseäni siviilisäädyn mukaan, halusin vaan kertoa tuntemukseni oikeasti rehellisesti. Olisinhan voinut sanoa, että kaikki on pelkkää aurinkoa. Kyllä uskon, että kaikki järjestyy <3 ihanaa kesää!

 • Elise
  Posted at 18:01h, 28 kesäkuun Vastaa

  Kohta kaksi vuotta sitten erosin oman elämäni ”T” stä. Nyt ekaa kertaa kahden vuoden aikana tuntuu, että joku tajuaa niitä fiiliksiä mitkä tässä on ollut. Puhuit ihan kun mun suusta, en ois itse paremmin osannut kirjoittaa😄 kaiken lisäksi asun itsekin Helsingissä koiran kanssa ja olen 26😂 hieno teksti, kiitos💗

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:19h, 28 kesäkuun Vastaa

   Mehän ollaan aivan samiksia :D Ihana kuulla että osasin kuvailla tunteet oikein <3 Ihanaa kesää ja kiitos kommentista!

 • Elisa
  Posted at 18:29h, 28 kesäkuun Vastaa

  Tää oli aidointa mitä oon saanut susta irti somen välityksellä. Oon aina saanut susta sen bosslady kuvan, ja sellanen sä oletkin, mutta oot myös vain ihminen. Hitsi, ihailen sua vaan enemmän tän postauksen myötä. Tsemppiä, ja pysy tuommosena kuin oot ♡♡

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:19h, 28 kesäkuun Vastaa

   Heippa! Kiitos kommentista! Tämmöstä matskua tulen tekemään jatkossakin, toivon että kuuntelet mun podcastia kun se tulee ulos. Pintaa syvempää tavaraa. Ihanaa kesää sinulle <3

 • Anni
  Posted at 21:04h, 28 kesäkuun Vastaa

  Tsemppiä kaikki muuttuu varmasti vielä paremmaksi :) kaikella on tarkoituksensa.

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:18h, 28 kesäkuun Vastaa

   Uskon myös, että kaikella on tarkoituksensa <3 Kiitos kommentista <3

 • Jessi
  Posted at 22:15h, 28 kesäkuun Vastaa

  Härligt med svenska inlägg. Önskar dig allt gott här i livet, du är en frisk vind i min some! Du har framåtanda av en helt annan kaliber, tåget vänder nog ännu Rosanna! ❤

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:17h, 28 kesäkuun Vastaa

   Tack för din kommentar vad snäll du är! Måste säga att jag njuter av att skriva på svenska, känns så rätt! Lite mera jobb att skriva på båda språken men so be it! <3 Önskar dig en fin sommar

 • Jansu
  Posted at 22:49h, 28 kesäkuun Vastaa

  Tsemppiä sulle! Minäkin luulin menettäneeni suuren rakkauteni vuosia sitten, mutta 32 vuotiaana löysin oikeasti sen ja nyt olemme olleet yli 2 vuotta yhdessä ja odotan ensimmäistä yhteistä lastamme ❤️

  Olin jo luovuttaa miesten suhteen ja ajattelin etten koskaan voi tuntea tälläistä kuin nyt tunnen, mutta onneksi olin väärässä. Löysin sen parhaan kumppanin yli 30 vuotiaana enkä voisi olla onnellisempi ja rakastuneempi kuin nyt olen 😊 Never give up! Usein se voi sattua kohdalle, kun vähiten odottaa.

  • Rosanna Kulju
   Posted at 23:17h, 28 kesäkuun Vastaa

   Hei <3 Onneksi odotit, sinua selkeästi odotti se oikea siellä jossain. Kiitos kommentista ja ihanaa kesää sinulle!

 • S
  Posted at 00:48h, 29 kesäkuun Vastaa

  Moi. Pakko kommentoida, vaikka en koskaan sitä tee. Tää todella kolahti. Oon itse täysin samassa tilanteessa. Yritän edelleen sisäistää uutta elämäntilannetta, ja ennenkaikkea hyväksyä sen, että mun ”T” ei sitten ollutkaan mun elämäni rakkaus. Tai lähinnä toivon, että joskus ymmärrän, miksk asioiden piti mennä näin ja että tuun joskus tapaamaan jonkun, jonka kanssa koen jotain vastaavaa. Pelottava ajatus. Ihailen sua ja sun asennetta suuresti❤️

  • Rosanna Kulju
   Posted at 08:57h, 29 kesäkuun Vastaa

   Uskon, että kaikki menee just niinku pitää elämässä. Monesti ne kaikista pelottavimmat jutut on niitä jotka kasvattaa eniten. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos kommentista ❤️

 • M
  Posted at 12:21h, 29 kesäkuun Vastaa

  Mun on kans aivan pakko kommentoida tähän, sillä koin aivan samanlaisia tunteita kolme vuotta sitten. Olin ollut 10 vuotta pssisuhteessa, naimisiin oltiin menty 1,5 vuotta aiemmin. Kaiken piti olla hyvin ja tulevaisuuden piti olla täysin selkeä. Kunnes yhtenä päivänä mulle selvisi, että silloisella miehelläni oli toinen suhde myöskin naimisissa olevan naisen kanssa. Maailma romahti siihen. Olin tuolloin 26-vuotias ja yksin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Mulla meni pitkään päästä tuosta kaikesta ja varsinkin siitä katkeruuden tunteesta yli. Nyt kolme vuotta myöhemmin mulla on kaikki hyvin, vaikka toki välillä nuo ajat pyörii mielessä ja saattaa kyynelkin vierähtää.

  Haluan vain sanoa sinulle, että mä ainakin haluun uskoa että kaikella on tarkoituksensa ja sä selviät tästä kyllä vaikka nyt onkin vaikeaa. Anna itkun tulla silloin kun itkettää ja tee sellaisia asioita, jotka tekee sut onnelliseksi. Tsemppiä ihan hirveesti <3

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:48h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hei, kiitos kommentista. ja HUI mikä tarina. Oot kyllä vahva nainen joka jatkaa elämää tuomoisen jälkeen.. Kyllä kaikki menee loppupeleissä niin miten on tarkoitus. Ihanaa kesää sinulle <3

 • Sinisilmä
  Posted at 15:17h, 29 kesäkuun Vastaa

  Hieno teksti ja en voi kun yhtyä tohon rakkaudesta luovuttamiseen (paitsi rakkaus omia lapsia kohtaan, mutta siinä puhutaankin jo eri asiasta). Mun mies pettää mua lähes 100% varmuudella, mutta on niin munaton ettei uskalla myöntää sitä. Mun päässä kiehuu , myrskyää ja mietin mitä tulevaisuuden suhteen teen. Rakkaus on yliarvostettua soppaa. En usko siihen nyt enkä tuskin enää koskaan. Tsemppiä sulle ja kaikesta huolimatta ihanaa kesää♥️

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:49h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hei <3 Ehkä elämä yllättää meidät positiivisesti vielä. Pitää vaan odottaa se oikea hetki. Kyllä se oikea tulee kun on tullakseen. Ihanaa kesää sinulle ja kiitos kommentista <3

 • Kohtalotoveri
  Posted at 15:43h, 29 kesäkuun Vastaa

  Itsekkin tuossa tilanteessa olleena voin täysin samaistua. Silloin kun tuntu kaikista vaikeimmalta ni helpotti ajatus siitä että loppujen lopuksi kannattaa antaa asioiden tapahtua, ottaa päivä kerrallaan ja nauttia niistä asioista mitä elämällä on tässä hetkessä tarjota. Aina saa jtn hyvää mukaansa näistä ja oppii itsestään lisää. Kun aikaa kuluu niin kohtaat vielä ihmisen, joka osottaa vääräks sen ettei sitä suurta rakkautta enää olis. Tsemppiä!

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:51h, 01 heinäkuun Vastaa

   Se on kyllä just näin. Uskon myös, että kaikki tapahtuu syystä kuitenkin ja se kaikki menee aina niin miten pitää. Kaikesta oppii, sekin on totta <3 Kiitos kommentista ja ihanaa kesää!

 • Sofia
  Posted at 15:47h, 29 kesäkuun Vastaa

  Itse juuri erosin juurikin kuvailemasi kaltaisesta henkilöstä, joka tuntui eriltä kuin kukaan aiemmin, niin oikealta kaikin tavoin. Tuntui, kuin olisin lukenut omaa sisäistä ääntäni, jota en ole itse saanut sanoiksi puettua. Ero tuntuu epätodelliselta enkä ymmärrä miksi niin kävi, mutta olen päättänyt uskoa että kaikella on tarkoituksensa ❤️

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:52h, 01 heinäkuun Vastaa

   Kiitos kommentista <3 Ihana kuulla, että tekstistä hiffasi mitä tarkoitan.. Ja kyllä, uskotaan niin yhdessä <3

 • Jarno
  Posted at 20:35h, 29 kesäkuun Vastaa

  Ja tänäpäivänä ei edes radio auta fiilikseen… joka kappale on kaipuusta, rakkaudesta tai erosta. Nimimerkillä mies samassa tilanteessa 6 avioliitto vuoden jälkeen ja 10v yhdessä olon jälkeen :( Itselle ilmoitettiin että näkemiin 2kk sitten ja ihan romuna mutta huulta purren tulevaisuuteen. Jos ei se tapa nii se vahvistaa ja jos tappaa nii eipä tarvi ressata enää! ;) Voimia

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:53h, 01 heinäkuun Vastaa

   Se on muuten totta! Radiossa on niin paljon biisejä jotka kertoo juuri noista asioista. Kyllä elämä kantaa =) Kiitos kommentista.

 • Johanna
  Posted at 22:14h, 29 kesäkuun Vastaa

  Toi tunne on itsellekin liiankin tuttu tällä hetkellä, juuri eronneena 33 vuotiaana miettii et miten olisi paljon mieluummin parisuhteessa kuin sinkkuna, juurikin epäonnistunut fiilis päälimmäisenä. Sun teksti oli kuin omat ajatukset tällä hetkellä, mutta ehkä kaikella on tarkoituksensa. Oot kaunis nainen ja susta huokuu aitous ja rehellisyys, löydät varmasti itsellesi vielä sielunkumppanin. Nyt vaan vedät henkeä, annat itelles aikaa toipua ja kaikki varmasti järjestyy. Tsemppiä ja hyvää kesää!❤️

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:54h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hei kiitos kommentista ja mahtavaa että tekstin fiilis välittyi. Uskon myös, että mun on tarkoitus olla yksin just nyt ja käydä nämä asiat läpi yksin. Ehkä elämä yllättää meidät positiivisesti vielä ;) Ihanaa kesää <3

 • Broken
  Posted at 14:03h, 30 kesäkuun Vastaa

  Tiedän niin, miltä susta tuntuu. Oma pitkä parisuhteeni kariutui yllättäen keväällä. Suhde ja ihminen, jonka piti olla se loppuelämän juttu. Koko elämä, tulevaisuus ja myös minä ihmisenä menivät täysin säpäleiksi. En todellakaan kuvitellut olevani 40-vuotiaana tässä tilanteessa taas. Yksin koirani kanssa. En usko enää rakkauteen. En luota enää kehenkään. Aika varmasti auttaa, mutta minun kohdallani on jo myöhäistä. Kevät oli todella rankkaa aikaa ja jossain vaiheessa kuvittelin, etten selviä tästä ikinä. Nyt on jo hieman helpompi hengittää ja olen saanut huomata, miten vahva olenkaan psyykkisesti. Mutta vahvuus ei auta minua kuin selviytymään arjesta. Toivo tulevaisuuteen on lopullisesti mennyt.

  Sä olet onneksi vielä nuori, upea ja rohkea nainen. Sun kohdalla elämällä on vielä paljon tarjottavaa. Ja uskon, että sun elämäsi mies on vasta matkalla sun luokse ❤️. Älä sä menetä toivoasi ja katkeroidu, niinkuin minä, tällainen vanhaharppu tein.

  • Rosanna Kulju
   Posted at 17:56h, 01 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon kommentista ja kauniista sanoista. En tosin usko, että mikään on ohi sinullakaan. Kyllä elämä kantaa loppupeleissä ja kaikki menee just niin miten on tarkoituskin.

   Toivotan sinulle kaikkea hyvää <3

Post A Comment