36 tunnin getaway vai runaway

Hei ihanat,

Istuskelen keittiön pöydän ääressä ja mietin alkaisinko siivoamaan mun vaatekaappia. Se kun on aina semmonen järkyttävä projekti ettei sitä ihan hirvittävän usein tule tehtyä ja kaikenlaista ylimääräistä kerääntyy kaapin uumeniin. Yksi aika hyvä sääntö on, että jos jokin vaatekappale on viimeisenkin siivouskerran jälkeen ollut käyttämättä niin et tule sitä käyttämään ja siitä kannattaa vaan yksinkertaisesti luopua. Oon muutenkin menossa torstaina HOPElle missien kanssa viemään lahjoituksia joten tulee hyvään saumaan siivota kaapit kaikesta mitä en tarvitse.

Tultiin just Jessican kanssa salilta, oltiin tekemässä hullu 45min cardio. Syksy on virallisesti täällä kun alan tekemään aerobista. :D

Koko viime viikon olin kipeänä ja perjantaina päätettiin extempore vanhan ystävän kanssa lähteä viettämään aikaa mökille. Mulle tuo luonnon rauhallisuus on semmonen pyhä paikka että aiai. Oon aivan kuin uudesti syntynyt nyt kun olin 36 tuntia järven rannalla mökillä ottamassa iisisti. Me laitettiin ruokaa, paljuiltiin, käytiin soutamassa (tai hän souti) ja saunottiin.

Eilen illalla nukahdin jo joskus 19.30 ja aamulla heräsin 06 jälkeen nauttimaan jäätävästä auringon noususta. Nautin luonnosta niin paljon ja jotenkin saan siitä niin paljon voimaa. Taas jaksaa tätä arkea aivan eri tavalla. Oli kiva olla vaan ja nauraa ei millekään jonka lisäksi myös puhua ihan henkeviäkin. On aika harvoja ihmisiä kelle voi sanoa mitä vaan ja kiitän viikonloppu seuraa siitä, että on just semmoinen henkilö jolle voi.

Nyt on ensimmäinen kausi Riisuttu by Rosanna podcastia purkissa. Päätösjakso julkaistiin viime torstaina ja se käsitteleekin aika herkkää asiaa. Kerron kuinka mun perhe oli sijaisperhe pienelle tytölle joka vietiin meiltä ilman että saatiin hyvästellä häntä. Joku päivä vielä nähdään, tunnen sen sydämessäni.

Jaksoon pääset tästä.

Nyt toivoisin että saisin teiltä apua ideointiin! Seuraava podcast kausi pärähtää käyntiin 4.10 ja paljon ideoita onkin jo, mutta mitkä aiheet on semmosia jotka kiinnostaisi juuri SINUA?! Kommentoi alle, laita mulle instagramissa dm tai voit jopa laittaa meiliä jos tuntuu rosanna@rosannakulju.com

Rauhallista sunnuntaita <3


4 Comments
 • Tiina
  Posted at 21:49h, 16 syyskuun Vastaa

  Kiinnostais kuunnella sun tyylistä (miten siitä on tullu sun tyyli tms) ja just sun töistä. Oot super. Ei mulla muuta.

  • Rosanna Kulju
   Posted at 22:29h, 18 syyskuun Vastaa

   Kiitos Tiina <3 Laitoin ylös nuo aiheet! Ihanaa jatkoa!

 • Pauliina M
  Posted at 14:39h, 17 syyskuun Vastaa

  Sun podcastit on huippuja! :)

  Mua kiinnostais kovasti kuulla seuraavissa podeissa lisää sun urasta ja työhistoriasta, sun tyylistä ja ajatuksia yleensäkin muodista (kuluttaminen, kertakäyttömuoti, tyyli-ikonit jne.) sekä joitakin syvällisempiä aiheita kuten itsetunto, motivaatio ja nettikiusaaminen.

  • Rosanna Kulju
   Posted at 14:51h, 17 syyskuun Vastaa

   Heippa <3 Kiitos ihana kommentista ja ehdotuksista! Kirjasin heti ylös ja monesta aiheesta onkin tulossa juttua! Ihanaa jatkoa sulle <3

Post A Comment