Mun tatuoinnit

Multa on niin monta kertaa kysytty mun tatuoinneista että nyt tulee postaus joka on vaan niistä!

Mulla on 8 pientä tatuointia. Oon aina tykännyt pienistä tatuoinneista enkä isoa uskaltaisi ottaa enkä itseasiassa haluaisi. 

Ensimmäisen tatskan oon ottanut ysiluokan luokkaretkellä Tallinnassa. Ilman lupaa tietysti, mutta mun bestis otti myös ja kahdestaan meillä oli kunnon kikattelukerho meneillään kun asia yhtäkkiä keksittiin. Mä onneksi tajusin tehdä tatskasta tosi pienen ja oikeasti huomaamattoman, ois voinut käydä hassustikin. Ja Rosie on kuitenkin lempinimi jonka oon saanut äitiltä, kukaan muu ei kutsu mua Rosieksi kun minun mamma. Osa luokkakavereista otti kyllä kaikenlaisia otoksia :D

Toisen tatuoinnin otin saman kaverin ja äitin kanssa Thaimaassa kun oltiin kolmestaan reissussa 2009. Tämän sanoma on edelleen mulle kyllä pätevä ja uskon siihen, mutta itse tatuointi olisi ehkä voinut olla kauniimpi. :D Ja paikka oli hirveä, sattu ihan jumalattomasti ja sen takia en ole uskaltanut korjata tuota – vaikka onkin monta kertaa käynyt mielessä. 

Seuraava tatska jonka otin oli tämä Kärlek tatuointi. Sen otin mun exän kanssa Thaimaassa meidän ensimmäisellä yhteisellä lomamatkalla. Idea lähti siitä, että se sana muistuttaisi mua siitä mikä on tärkeää elämässä ja tietysti vasta rakastuneena se tuntui vielä paremmalta idealta. Tämä on kyllä mielestäni tosi kaunis ja en kadu päivääkään. Vaikka tuolloin meinasin oksentaa ja pyörtyä kun tatuointia tehtiin, jännitykseen ei kannata juoda neljää mojitoa.. Protip. 

Sitten olikin varmaan kruunun vuoro. Tämän halusin kuvastamaan mun missivuotta ja mitä kaikkea se on mulle tuonut mun elämään. Tämän oon tehnyt Jyväskylässä exän tutulla. En todellakaan kadu tätä, hienoja muistoja jotka on kaikki johtanut tähän päivään ja tähän elämäntilanteeseen. Kiitollinen jokaisesta päivästä kun olen saanut edustaa Miss Helsinkiä.

Risti oli kauan aikaa semmonen minkä haluan ja vihdoin laitoin sen tuossa keväällä. Se kuvastaa mulle uskoa ja toivoa. Kuvastaa mulle Jumalaa ja uskontoa semmoisena kun sen näen. Sanoisinko, että hienoin tatuointi mikä mulla on. Olen aiemmin puhunut siitä, että koen olevani uskovainen. Mun mielestä jokainen saa uskoa mihin haluaa ja millä tavalla haluaa. Tietysti satuttamatta muita.

Sitten tatuoin mun sormeen T kirjaimen kun olin Mailiksen kanssa Rhodoksella, se oli ehkä osittain päähänpistos tarpeeksi monen viinilasin jälkeen ja toisaalta se oli niinkun olen sanonut – when you know you know ja niin uskoin niin paljon.. En edelleenkään kadu sitä, vaikka se onkin nyt peitetty. Tulen kuitenkin aina tietämään mikä se alunperin oli ja miksi se on tehty. Sormeen tatuoin samalla sen niskan ristin kanssa tuon leijonan horoskooppimerkin. Sen halusin koska se taas kuvastaa mua tosi paljon ihmisenä, oon tosi tyypillinen leijona-nainen.

 

Nyt viimeisimpänä tatuointina tatuoin mun sisarusten nimet; Rudolf, August, Arthur, Klarissa & ****. Viimeisen nimen jätän pois kunnioittaakseni mun perheen sijaislapsen yksityisyyttä. Tämä tatuointi yksinkertaisesti sen takia että mun sisarukset on mulle kaikki kaikessa. Aina. 

Tulen varmasti vielä ottamaan lisää tatuointeja, haluan joskus mun lapsen nimen rintaan ja ’mamma & pappa’ tatuoinnin haluan myös jossain kohtaan, pitää vaan miettiä se sopiva paikka. Ja varaa se aika :D 

Kiitos, että luit tämän postauksen! Näitä multa kysytään niin useasti että nyt on ainakin kaikki kerätty yhteen paikkaan.  Blogin puolella tulossa kivoja uutisia tässä lähi-aikoina.. Niistä lisää myöhemmin.

Ihanaa keskiviikkoa just sulle <3

 

 


5 Comments
 • Pauliina
  Posted at 00:13h, 04 lokakuun Vastaa

  Aivan ihastuttavia tatuointeja sulla. Sopii jotenkin sun olemukseen todella paljon ja näkyy selkeästi että ne on osa sua ja kertovat sitä tarinaa sun elämästä. Itsekin rakastan pieniä tatuointeja (vaikka yksi vähän isompikin on) ja varsinkin jos niillä on tarina kerrottavana. Tuo sun sisarusten nimistä tehty tatuointi on todella kaunis, mutta samalla myös ihanan ”mysteerinen”.

  Missä olet käynyt Suomessa ottamassa tatuoinnit tai onko sulla suositella jotain tatuoijaa täällä Suomessa?

  • Rosanna Kulju
   Posted at 07:55h, 04 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon, tykkään kans näistä! Pieniä ja tavallaan huomaamattomia mutta kuitenkin näkyviä jos haluaa 😅

   Oon suomessa käynyt Blackboxissa Tonilla, löydät hänet instasta nimellä teeceetattoo – tosin hän on aika kiireinen ja tekee enemmänkin isoja leimoja. Exän kautta itsekin sinne eksynyt. :D

   Kiitos kommentista ja ihanaa päivää <3

 • Rosanna Kulju | Loma päättyi kahteen tatuointiin
  Posted at 16:09h, 16 tammikuun Vastaa

  […] joita rakastan!! Tein syksyllä tänne blogiin postauksen mun tatuoinneista, pääset lukemaan sen tästä jos […]

 • Katja
  Posted at 12:25h, 19 tammikuun Vastaa

  Miksi tässä sun postauksessa ei näy kuvat, olisi ollut kiva nähdä sun kaikki tatuoinnit

  • rosannakulju
   Posted at 09:37h, 21 tammikuun Vastaa

   Nyt täytyy sanoa, ettei ole mitään hajua miksi ei näy, pahoittelut tästä! Laitan tukeen viestiä, kiitos <3

Post A Comment