Tarina minusta.

Hei kaikki ihanat ja tervetuloa mun uuteen blogiin. Tai no, blogi itsessään ei ole mikään ihan uusi – mutta platformi on. 

Oon superinnoissani, että olen saanut mahdollisuuden päästä bloggaamaan näin isolle sivustolle jossa monia huippuja kirjoittajia. Esimerkiksi Julia Toivolaa oon seurannut jo pitkään sekä Life of Siljan kanssa oon hiljattain ystävystynyt. 

Odotan innolla, mitä kaikkea tämä voi tuoda mukanaan.

No eikös ensimmäisen postauksen kuuluisi olla joku postaus jossa kerron itsestäni ja kuka olen? 

Täältä tulee. 

Olen Rosanna, 27 vuotta täyttänyt leijona-nainen. Mun suurin ylpeys elämässä on olla isosisko neljälle nuoremmalle sisarrukselle ja oon syntynyt pienessä kaupungissa nimeltä Haaparanta pohjois-ruotsissa. Pyydän jo etukäteen hirmuisesti anteeksi siitä, että näissä mun postauksissa tulee olemaan kirjoitusvirheitä. Joissain varmasti enemmän kuin toisissa. Mun äidinkieli on tosiaan ruotsi ja olenkin suomea oppinut ihan kunnolla vasta kun muutin Ouluun lukioon. 

Muutin kotoa 15 vuotiaana mun kilpatanssi-harrastuksen perässä Ouluun josta päädyin Leville josta päädyin tänne Helsinkiin 2012. 

Yritän pitää tämän postauksen ja mun taustahöpinät lyhyenä, tosin oon just semmonen ihminen joka selittää asioita aina 10 kilometrin matkan päästä koska on aina vaan niin paljon sanottavaa. 

Voin joskus myöhemmässä vaiheessa kertoa enemmän vuosista Oulussa sekä Levillä. 

2012 muutin tosiaan Helsinkiin ja työskentelin tarjoilijana. Menin silloiseen Namuun töihin ja siellä aloinkin yllättäen tiskin takana olemisen sijaan tekemään pöytiinmyyntiä, eli hostausta. Asiat eteni ja olinkin yhtäkkiä VIP Manager ja pyörittelin pöytiä ja vieraslistoja aikalailla itsenäisesti. Voitte varmaan arvaa että tästä työstä olisi paljon kirjoitettavaa, mutta jätetään ne höpinät toiseen kertaan. 

2014 päätin hakea Miss Helsinki kilpailuun. Pitkän kiertueen ja kovan duunin jälkeen se työ palkittiin ja minusta kruunattiin 9.1.2015 Miss Helsinki.

Miss Helsinki on ollut mulle todella iso käännekohta mun elämässä. Tänä keväänä allekirjoitin sopimuksen brändistä Miss Helsinki ja kilpailu on kokonaisuudessaan minun osakeyhtiön RK Promotions Oy alla ja vastaan itse periaatteessa kaikesta perseestä perämoottoriin. Tämä on työ joka vaati paljon, mutta joka antaa vielä enemmän. 

Tällä hetkellä tuotan materiaalia minun sosiaalisen median kanaviin työkseni. Tämä on mun UNELMADUUNI. Kaikkea mahdollista olenkin ehtinyt kokeilemaan ja näistäkin voin kertoa lisää jossain vaiheessa. 

Ihmisenä olen ehkä hieman väärinymmärretty ja palaan tähän myöhemmin tässä postauksessa. Oon tyyppi joka on äärettömän herkkä ja joka antaa vaikka kuun taivaalta jos joku läheinen pyytää. Mulla on tosi kova kuori, josta olenkin vasta tänä kesänä pystynyt pikkuhiljaa luopumaan. 

Tällä hetkellä elän sinkkuna koirani kanssa, sekä ihanan kämppikseni Jessican kanssa Ullanlinnassa kolmiossa. Vielä keväällä olin onnellisesti parisuhteessa aivan ihanan miehen kanssa jonka kanssa suunniteltiin yhteistä elämää. Mutta niin ne tilanteet vaan muuttuu ja olenkin paljon puhunut tästä erosta ja siitä miten se on vaikuttanut muhun. Voin käsi sydämellä sanoa, etten ole päässyt erosta vieläkään yli vaikka siitä on jo joku 8kk. 

En halua mihinkään mun kanavaan tuottaa materiaalia joka olisi pelkkää kiiltokuvaa. Oon ihminen, joka on välillä loukkaantunut, joka on välillä darrassa ja joka ei aina ole hyvä esikuva. Se on aitoa ja se on elämää. 

2015 kun voitin Miss Helsingin lähdin pää edellä mukaan kaikkeen. Pelkäsin, että jos en lähde mukaan kaikkeen niin mua ei haluta mihinkään. Tein virheitä kun lähdin mukaan tiettyihin tositv-formaatteihin jotka ei millään tavalla tuonut mun hyviä puolia esiin ja tämän takia olen monessa asiassa väärinymmärretty. Ihmiset on saanut minusta väärän kuvan sekä näiden ohjelmien että muiden sotkujen seurauksena. Yritän aina ajatella, että ihmisille pitää antaa mahdollisuus vaikka onkin tehnyt virheitä. Jokainen tekee virheitä ja se on inhimillistä. En kuitenkaan kadu mitään, onhan nämä kaikki asiat tuonut mut tähän hetkeen.

Mulle elämässä on tärkeää perhe ja ystävät, terveys, itsensä kehittäminen, määrätietoisuus ja unelmat. Näiden asioiden lisäksi rakastan irtokarkkeja ja villasukkia sekä kirjojen lukemista. Uskon ikuiseen rakkauteen ja mun suurin unelma on saada olla äiti samaan aikaan kun se suurin unelma on olla menestynyt uranainen. Miten nämä kaikki asiat sitten meneekään yhteen? Seuraamalla mua ja lukemalla tätä blogia, pääset mukaan tälle matkalle joka on mun elämä. 

 

Sylintäydeltä rakkautta, 

Rosanna


No Comments

Post A Comment