Lapin rauha

 

Tässä istuskelen sohvalla ja odottelen että telkkarista alkaisi mun all time lemppari ohjelma Leijonan luola. Läppärin vieressä mulla on lasi punaviiniä ja takkatuli lämmittää ennen saunaan menemistä. Sunnuntaina saavuin Leville ystäväni Saijan luo ja eilen ajeltiin tänne Kilpisjärvelle pariksi päiväksi. Tänään aamulla kun herättiin ihailtiin maisemia ikkunasta ja join varmaan pannullisen kahvia ja vaan tuijotin. Joskus vähän ennen 11.00 lähdettiin retkelle Saana-tunturille ja palattiin mökille vasta tunti sitten. Käytiin semmonen 8km lenkki kävelemässä, ehdittiin tietysti pysähtyä autiotupaan syömään voileivät ja juomaan termarikahvit :D Sää oli aivan mainio, tosin tuuli purasi poskista ajoittain aika reippaastikin.

 

Retkellä ehdin pohtia paljon asioita; Mitä minä haluan seuraavaksi? Olenko valmis mennä eteenpäin mun elämässä? Olenko valmis ihastumaan? Kaikenlaisia ajatuksia vilisi päässä ja jotenkin ympärillä olevat tunturit vahvisti kaikkia omia ajatuksia ja tuntemuksia. On tämä Lappi vaan uskomattoman kaunis paikka ja mulle just se paikka jossa voin kunnolla ladata akkuja. Suosittelen ehdottomasti etelän eläville tulemaan tänne joskus rauhoittumaan! Voin kertoa, että tekee hyvää matkustaa kotoa Lapin rauhaan ilman meikkipussia.

 

Retken jälkeen käytiin vielä mutka Norjassa ostamassa juustoa ja ajeltiin takaisin, nyt ohjelmassa on
vaan pelkkää iisiä. Reissusta tulossa vlogi tällä viikolla!

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

 

 


2 Comments
 • Eve
  Posted at 19:48h, 30 lokakuun Vastaa

  onpa siellä ihanan näköistä! ihanan rentouttavaa lomaa sulle pohjoseen <3

  • rosannakulju
   Posted at 17:50h, 10 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihana, Lappi on aina niin ihana paikka <3

Post A Comment