Mini-reissu Zsarin Outlet-kylään helikopterilla

Tänään aamulla heräilin kuuden jälkeen ja kävin Winstonin kanssa pitkällä lenkillä. Winston jäi sitten kuitenkin mielellään nukkumaan peiton alle kun itse laittauduin päivää varten. 08.00 otin mimmit kyytiin ja suunnattiin kohti Malmin lentoasemaa. 

Siellä meitä oli vastassa lentäjä ja helikopteri jolla suunnattiin kohti Vaalimaata ja Zsar Outlet Villagea. Vaalimaa sijaitsee 185km Helsingistä, aivan Venäjän rajan vieressä. 

Mua ei ihan hirveästi lentäminen jännittänyt, oon ollut aiemminkin kyydissä kun mun kaveri Teemu opiskeli lentäjäksi ja tuumin, että jos sen kyytiin uskalsin niin uskallan varmasti tämän kokeneen lentäjän kyytiin hypätä. :D Ensin istuin vahingossa lentäjän paikalle, ne näyttää niin samalta – tuumasin kuitenkin että on varmasti parempi etten aja. Kotimatkalla sain tosin ohjailla konetta hetken aikaa ja voitte vaan arvata miten innoissaan olin siitä.. Ja miten peloissaan mun ystävät oli…

 

Alkumatkalla kikateltiin ja kamerat kävi, me neljä mimmiä otettiin varmaan sata selfietä tuon matkan aikana :D Kutsuin mukaan Siljan, Lotan ja Venlan – Lotta oli pakko kutsua koska tiesin miten paljon se innostuu helikopterista ja mitäpä sitä ei kavereidensa eteen tekisi. Siljan ja Venlan ajattelin tykkäävän ja niin ne tykkäsikin.
Perillä meitä oli vastassa Zsarin johtoryhmää ja pukeuduttiin huomioliiveihin sekä kypäriin. Kypärä on onneksi kyllä semmonen, että se näyttää kaikilla yhtä huonolta niin ei siinä paljoa tarvinnut hävetä.

 

Outlet-kylä oli siis vielä hieman vaiheessa ja virallinen avajaispäivä on huomenna, torstaina 29.11. Pyörittiin siellä rakennusmiesten kanssa ja ihasteltiin liikkeitä sekä saatiin ennakkotietoa monesta myymälästä mitä on tulossa. Tämä osa joka avataan huomenna on ensimmäinen osa aluetta ja toista aletaan juuri rakentamaan, monet myymälät ei ole vielä avannut vaan ne on vasta tulossa. Aikamoisia brändejä on kyllä saanut tuonne, mm Adidaksen liike oli yli 600neliötä ja jotenkin koko paikka muistutti mua tosi paljon Barcelonan La Rocaa joka on myös tuomoinen Outlet-kylä. 

Ennen kuin hypättiin taas helikopterin kyytin kohti Helsinkiä kahviteltiin ja juteltiin johdon kanssa ja me oltiin Siljan kanssa aivan innoissaan tulossa uudestaan. Sinne on myös tulossa sellainen ’vip’-tila jonka voi vuokrata käyttöön just esimerkiksi mimmien juhliin tms, mun mielestä mainio idea ajatellen että tuosta saa tehtyä koko päivän kestävän retken kavereiden kanssa. Vähän ruokaa, viiniä, yhdessä olemista ja tietysti SHOPPAILUA uskomattomin hinnoin. 

Helsingistä ajat moottoritietä suoraan noin 80min ja lentämällä sinne pääsi 50min ;) 

 

Kaunis kiitos Zsar, että kutsuitte mut ja kamut ja jos haluat käydä kurkkaamassa sivuja niin pääset niihin tästä

*Mini-reissu saatu Zsarin Outlet-kylältä. *


No Comments

Post A Comment