Minun ’uusi kamu’ Silja

 

 

Uusien kavereiden/ ystävien löytäminen tässä iässä ei oo enään ihan niin tavallista mitä se oli silloin vaikkapa teini-ikäisenä. Mä oon just semmonen tyyppi joka todellakin tuntee heti klikkaako jonkun kanssa vai ei ja meen aina sen fiiliksen mukana. Mä oon löytänyt uusia kavereita myös ihan täältä somesta! Esimerkiksi Monna, Alona ja Silja on semmosia kavereita. 

Multa on kysytty instagramissa onko Silja mun assari, miksi olen sen kaveri ja miten me ollaan tutustuttu nyt niin monta kertaa, että päätin vastata ihan näin blogipostauksella. Asiaa on myös ihmetelty jodelissa, joka on vielä enemmän random. Mitä se kenellekään muulle kuuluu, että ollaan Siljan kanssa kavereita?! :D En osaa ymmärtää ihmisiä jotka ei tunne meistä kumpaakaan ja spekuloi miksi me ollaan kavereita.

Oon seurannut Siljaa instagramissa varmaan 1-2v ja kesällä sillä oli selkeästi rankkaa; jakoi juttuja erosta ja yksinäisyydestä sekä oli vielä kipeenä paljon. Silloin, kun näin että Silja on sairaalassa yksin ihan tossa mun vieressä Eirassa niin laitoinkin viestiä että olisin tullut piristämään jos oisin vaan ollut himassa, satuin silloin just olemaan vissiin reissussa. Sitten jubailtiin aina välillä ja jossain kohtaan ehdotin että mennään dinnerille! Kaks sinkkumimmiä yhdessä lauantai-illan dinnerille ja mehän mentiin. Juotiin viiniä ja juoruttiin ja mä tunsin kyllä heti, että meistä tulee salettiin kavereita. Pystyin puhumaan Siljalle aivan kun oltais tunnettu ikuisuus, meillä oli tosi paljon yhteistä ja ennen kaikkea yhtä tyhmä huumori. 

Nyt ollaan syksyn mittaan hengailtu aika paljon, käyty yhdessä tilaisuuksissa ja kuvailemassa jne. Tosi kiva saada semmonen kaveri kenen kanssa voi tehdä esimerkiksi noita asioita jotka liittyy blogiin tai someen mutta sitten yhtäkkiä istua lökäreissä sohvalla ja juoda glögiä ja katsoa jotain hömppäleffaa. Ollaan me myös käyty juhlimassa ja on kyllä joka kerta ollut yhtä hauskaa kun ollaan kahdestaan oltu temmeltämässä. :D 

Oikeasti, mitä enemmän oot avoin ja tutustut ihmisiin saatat huomata miten arvokasta se on. Miten paljon uudet tuttavuudet tuo iloa sun elämään ja miten opit uutta. En oo itse ikinä kuulunut semmoseen tyttöryhmään johon joku ei olisi tervetullut vaan aina on otettu jonkun ’uusi kamu’ mukaan ilman mitään ongelmaa. Esimerkiksi kun oli Jenni Vartiaisen keikka ja kutsuin sinne mun ystäviä niin oli jengiä aivan laidasta laitaan ja se jos jokin teki siitä illasta tosi hauskan! Silloin taisin esitellä Siljan ’mun uusi kamu’ ja kaikki otti hänet lämpimästi vastaan. 

 

Mä oon ainakin kiitollinen jokaisesta ihmisestä mun elämässä joka saa mulle hymyn huulille.

 

Ihanaa viikonloppua <3

 


No Comments

Post A Comment