Joululahja joka sopii kaikille?

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa.

 

Joulu tulee pikkuhiljaa ja alkaa olemaan korkea aika miettiä joululahjoja. Mun mielestä lahjat jossa on joku ajatus on kaikista parhaita! Esimerkiksi jotain minkä on itse tehnyt, joulukalenteri jossa joka päivä joku pieni lahja tai vaan kauniisti paketoitu lahja jossa on vaikka joku henkilökohtainen pieni viesti mukana. 

Mä yritän aina ostaa jotain henkilökohtaista, mutta kuitenkin semmosta mistä ’kaikki tykkää’. Oon nyt kaksi viimeistä joulua ostanut esimerkiksi mun broideille kellot. Se on ollut maailman helpoin lahja, koska kaikki tarvii kelloa ja mitä muuten ostaisit 17-19v teini-pojille?? Ihan mahdoton tehtävä jos haluaa pysyä jossain järkevässä budjetissa.  Mulla ainakin on niin monta ihmistä kenelle ostaa lahjoja, pelkästään sisarruksia on 4 kpl jonka lisäksi äiti ja isä ja mummo ja ja ja ja. Jonka lisäksi sitä on sitten tietysti jouluna vapaalla ja yrittäjänä se kuitenkin tarkoittaa, että 0 euroa tulee tilille siltä koko kaudelta mitä oon kokonaan vapaana :D Oli paljon helpompaa kun sisarrukset oli pieniä ja toivoi vaan jotain legoja joululahjaksi. Nyt se on vaihtunut just kelloihin, kenkiin ja muihin vaatteisiin. 

Jouluaikoihin muutenkin menee enemmän rahaa kaikkeen mahdolliseen koska on vaan niin kiva ostella. :D Ja heti joulun jälkeen shoppailu jatkuu kun alkaa alennukset. Mun mielestä lahjojen pitäisi olla semmosia just mitä voi käyttää useasti ja joista on ihan jotain hyötyäkin. Haluan siksi näin kätevällä aasinsillalla vinkata Daniel Wellingtonin joululahjoista.

Ensinäkin ne tulee maailman kauneimmissa paketeissa (säästyt paketoimiselta) ja esimerkiksi tässä mun paketissa on sekä kello että rannekoru. Tämmösiä komboja on vaikka minkälaisia ja toinen lahja joka on tosi kätevä on ostaa kello ja siihen vaihtoranneke – siinä on niinku kaksi kelloa yhdessä. 

Daniel Wellingtonilla on nyt -10+% lahjapakkauksista ja käyttämällä mun koodin ROSANNAKULJU saat vielä sen alennuksen lisäksi -15 kaikista joulukampanjaan kuuluvista tuotteista. Mun koodi voimasssa 31.12.2018 asti ilmaisella maailmanlaajuisella toimituksella.

 

Enjoy!

 


No Comments

Post A Comment