Uusi vuosi

Pitkän lentomatkan jälkeen oltiin vihdoin eilen illalla perillä Saran kanssa. Nukuin kyllä hyvin yhden bissen ja meksikolaisen ruoan jälkeen, meinasin nukahtaa pystyyn sinne ravintolaan. :D Tässä pötköttelen villan terassilla ja odottelen että meille tarjoillaan aamupalaa ja että aurinko nousisi tarpeeksi korkealle että pääsee nauttimaan siitä. Tai no, hetken päästä varmaan jo valitan että on liian kuuma. Ois aivan perus multa :D

Tänään vaihtuu vuosi ja en voi sanoin kuvailla mennyttä vuotta.

On ollut paljon surua mutta myös tosi paljon onnea ja kyllä ne molemmat loppupeleissä tasaa toisensa. Eroaminen mulle rakkaimmasta ihmisestä ikinä on tietysti ollut tosi kova pala ja en vieläkään voi käsi sydämellä sanoa että olisin hänestä kokonaan yli. Uskon kuitenkin universumin energioihin ja esimerkiksi siihen että ’what’s meant to be, will always find it’s way.’ – tämä pätee kaikkiin asioihin elämässä. Kyllä ne asiat vaan menee just niin miten niiden on tarkoitus ja kaikilla vastoinkäymisillä on joku oma opetus.

Miss Helsinki ja mun omat työt on ollut tietysti se mistä oon ollut eniten innoissani ja onnellinen. Sain ostaa kilpailun Martinalta ja sain paljon mahdollisuuksia omaan tekemiseen, aloitin tekemään podcastia kesällä ja syksyllä tätä blogia. Podcast on ollut niin hyvä päätös ja se on myös avannut tosi paljon uusia puolia minusta ja mun elämästä, sellaisia mitä en oo aiemmin näyttänyt. Miss Helsinki kilpailu toi mulle niin paljon; iloa, onnistumisia ja hehe stressiä. Mutta sehän kuuluu asiaan. 

Vuodelta 2019 odotan onnea. Odotan uusia mahdollisuuksia, uusia tuttavuuksia ja paljon töitä. Uudenvuodenlupauksia en yleensä tee ikinä, mutta nyt teen. Lupaan olla armollisempi itselleni sekä olla onnellinen jokaisesta mulle annetusta päivästä. Kiitollisuus on äärimmäisen tärkeää.

Toivotan teille kaikille mahtavaa uutta vuotta sinne toisella puolella maailmaa. Mä vaihdan nyt vapaalle ja nautin näistä maisemista. <3 


2 Comments
 • Pinja
  Posted at 11:35h, 03 tammikuun Vastaa

  Moikku (taas)

  Ihanaa, että ootte lähteneet Saran kanssa reissuun yhdessä. Erot on aina vaikeita käsitellä ja ite koen, että yli 4 vuotta mun eron jälkeen en ole vieläkään ”päässyt yli” mun exästä, vaan oppinut elämään asian kanssa. Joistain tyypeistä ei tarvitse päästä yli, ne ihmissuhteet voi vaan palauttaa mieleensä ja muistella niitä lämmöllä. Niiden kanssa voi elää rinta rinnan, aika ei välttämättä auta irti päästämisessä, vaan nimenomaan opettaa elämään eron kanssa.

  Menipäs deepiksi, mutta kivaa lomaa siis teille :)
  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • rosannakulju
   Posted at 16:37h, 16 tammikuun Vastaa

   Moi, kuvaan beibe ihan puhelimella – iphone X. Ja meillä oli kyllä tosi kivaa yhdessä, pystyy hyvin samaistumaan <3

Post A Comment