Lupaan syödä ainakin yhtä paljon herkkuja kuin 2018

Eilen istuin viidakkoravintolassa ja odotin ruokaa bisse kädessä ja mietin elämän suuria kysymyksiä. Ps eikö oo tosi outoa, että juon aina ulkomailla bisseä mutta kotona en IKINÄ :D Okei, mietin siis myös elämän pienempiä asioita kuten miksi juon olutta ja että pitää muistaa ostaa hyttysmyrkkyä.

Sitten mietin uudenvuodenlupauksia. 

Joka vuosi ihmiset tekee lupauksia jotka ehkä pitää koko vuoden tai sitten unohtaa jo tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen. Oon itse aikoinaan tehnyt lupauksia kuten;

 • En syö niin paljon herkkuja
 • En osta kaikkea turhaa
 • Treenaan enemmän

Ja lista jatkuu.. 

Tänä vuonna teen lupauksia kuten;

 • Lupaan syödä ainakin yhtä paljon herkkuja mitä 2018.
 • Lupaan pitää itsestäni huolta
 • Lupaan antaa enemmän aikaa mun perheelle ja ystäville
 • Lupaan olla armollisempi itselleni 
 • Lupaan olla onnellinen. Ja kiitollinen. 

Tulihan noista aika monta kuitenkin. Nämä on kylläkin semmosia mitä on suhteellisen helppo toteuttaa, ei mitään lopetan tämän ja en ikinä tee enään tätä. 

Mulla semmoset lupaukset ei mitenkään pidä, sen tiedän jo valmiiksi. Sen minkä kokonaan kiellän itseltäni on aivan varmasti tosi kovasti mielestä ja kokoajan. 

Nostan todellakin hattua ihmisille jotka pystyy pitämään jonkun lupauksen kuten esimerkiksi; en syö karkkia, en polta tupakkaa, en juo alkoholia jne jne. 

Suosittelen kuitenkin tässäkin asiassa sitä kultaista keskitietä, älä yritä olla mikään yli-ihminen, ole armollinen itsellesi, tee asioita mistä tykkäät. Se riittää. 

Mulle on tosi haasteellista jopa täällä lomalla olla oikeasti lomalla. Kokoajan mietin jotain tulevia juttuja, on tietysti hyvä että inspiroidun paljon aina lomalla ja alan suunnittelemaan kaikenlaista, mutta pitäis myös oikeasti yrittää laittaa aivot narikkaan välillä. Tänään yritän vaan lukea kirjoja ja kuunnella äänikirjoja ja nauttia auringosta.

Nyt odottelen seuraavat 18pitkää minuuttia tämän aamun pannukakkuja. :D 

 


1 Comment
 • Pinja
  Posted at 11:28h, 03 tammikuun Vastaa

  Moikku!
  Ihania kuvia, millä kameralla kuvaat?
  Sen lisäks: sama homma täälläkin, turha lupailla, kun ne turhat lupaukset pyörii sitten kahta kovempaa mielessä.

  Ihanaa lomaa!
  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Post A Comment