Merkittävin ihminen 2018

On paljon erilaisia ystävyyksiä. Mulla on muutamia semmosia aitoja ystäviä joille voin kertoa mitä vaan ja joihin voin aina kääntyä jos on jotain pielessä. Sitten on kavereita useampia, mulle kaveri ja ystävä on kuitenkin kaksi täysin eri asiaa.

Jossain elämäntilanteessa tulee hengailtua enemmän jonkun kanssa ja toisessa elämäntilanteessa toisen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että unohtaisin toiset ystävät tai että en olisi niiden kanssa tekemisissä. Mun omat parhaista parhaat ystävät asuu Lapissa ja nähdään harvemmin mutta aina kun nähdään niin tuntuu siltä kun ei olisi mennyt aikaa ollenkaan.

Mun mielestä on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja jos on avoin voi ystävystyä uusien ihmisten kanssa ja oppia uutta.

Haluan kuitenkin tässä postauksessa puhua yhdestä tietystä henkilöstä jolla on ollut suuri vaikutus mun elämään 2018.

Keväällä erosin ja olin siitä aivan hajalla kaikinpuolin. Oltiin tuolloin Jessican kanssa enemmänkin kavereita ja juteltiin aina salilla kun nähtiin tms, tunnettiinhan me Miss Helsinki kisan kautta jotenkuten. Yksi päivä salilla huomasin ettei kaikki oo ihan kunnossa ja tokasin että voi aina soittaa mulle, tulla mun luokse asumaan jos haluaa tai jos voin jotenkin muuten olla avuksi niin olen täällä.

Yksi päivä se tuli ja tunsin heti että tämä on aivan täysin oikein. Me itkettiin, me lohdutettiin toisiamme, me naurettiin, me juotiin viiniä pullokaupalla tavallisena tiistaina ja yritettiin molemmat vaan pysyä pinnalla. Jessica muutti mun luokse mun kämppikseksi ja näin 8kk myöhemmin voin sanoa etten tiedä missä olisin ilman Jessicaa.

Henkilö joka on nähnyt KAIKKI mun paskimmat puolet, lohduttanut mua kun maailma kaatuu, kuunnellut mua, tsempannut mua ja ollut vaan siinä.

Me kaksi keväällä äärettömän rikkinäistä tyttöä ollaan yhdessä pystytty löytämään takaisin omiin energioihin ja elämään. Ollaan niin erilaisia, mutta samaan aikaan niin samanlaisia.. Voin kertoa teille ettei kukaan muu mun maailmassa ansaitse onnea niin paljon kun Jessi. Se ansaitsee jokaikisen onnenpisaran mitä tästä maailmasta löytyy potenssiin sata.

Oon äärettömän kiitollinen Jessicalle kaikesta. Oot mun elämäni valo.

Kuvat Henri Juvonen Miss Helsinki Finaalista


2 Comments
 • Emmi Rantanen
  Posted at 09:18h, 09 tammikuun Vastaa

  Aivan ihania sanoja rakkaasta ystävästä 💖💎 keep going ihana Rosanna! 😘💎💞

  • rosannakulju
   Posted at 16:36h, 16 tammikuun Vastaa

   Kiitos ihana <3

Post A Comment