Loma päättyi kahteen tatuointiin

Istun lentokentällä ja odottelen mun ensimmäistä lentoa kohti Dohaa jonka kautta lennän Berliiniin. Viikonlopun oon Berliinissä töissä messuilla edustamassa yhtä Altian brändiä jonka jälkeen lentelen suomeen maanantaina. Heti kun pääsen kotiin ajalen suoraan Prismaan ostamaan ruokaa, eniten ikävöin mun signatureruokaa jauhelihamössöä ja vahvaa kahvia kauramaidolla.

Oon lähtenyt joululomalle jo 17.12 ja palaan vasta nyt kotiin, on kyllä ikävä omaa sänkyä ja omia pöperöitä sekä töitä ja treeniä! Se on hassua huomata aina reissussa miten paljon sitä ikävöikään sitä omaa kotia ja omia rutiineja. Niihin on kiva palaa, ainakin hetkeksi sillä seuraava reissu on jo kiikarissa 😉

Täällä reissussa ollessa oon miettinyt tosi paljon asioita mun omassa elämässä, ollut tosi rehellinen eräälle ihmiselle joka ei sitä kylläkään ansaitse. Tehnyt sen mun viimeisen siirron jonka jälkeen päätin että joko se kantaa tai ei. Uskon, että elämässä pitää olla rohkea ja kertoa ihmisille mitä tuntee ennenkuin se on myöhäistä ja näin myös toimin.. Jälleen satutettuna seison minä ja olo on ainoastaan tyhmä, mutta jollain kummalla tavalla myös helpottunut. Tottakai olo on myös tosi surullinen, en oo koskaan ollut hyvä sulkemaan ovia elämässä enkä varsinkaan niitä tärkeimpiä. Alla quote joka kuvailee näitä tunteita mitä en osaa pukea sanoiksi.

 

On kuitenkin aika luottaa uusiin asioihin elämässä ja sen myötä päätin ottaa kaks tatskaa täällä. Ensimmäinen ’ad maiora’ tarkoittaa ’towards greater things’ ja se sopii tosi hyvin kuvailemaan mun tunteita kaikkeen tulevaan.


Toinen on tämä ’lumos’ joka on loitsu mun all time lempparista Harry Potterista ja tarkoittaa valoa. Rakastan tätä jo nyt. Nyt mulla on 10 pientä tatuointia joita rakastan!! Tein syksyllä tänne blogiin postauksen mun tatuoinneista, pääset lukemaan sen tästä jos kiinnostaa.

Oon äärimmäisen kiitollinen Saralle että on jaksanut kuunnella mun juttuja, niitä huonoja ja hyviä, jaksanut tsempata ja saanut ajatukset muualle. On ollut tosi rentouttava loma ja uskon että molemmat tarvittiin tämmöstä hömppäpömppä aikaa – kikatusta ei millekään, aurinkoa ja hyvää seuraa.
’ thank you for bringing the sun with you during the days I was drowning in rain’

Ihanaa keskiviikkoa! <3

 

 

 


4 Comments
 • Ihmettelijä
  Posted at 15:13h, 17 tammikuun Vastaa

  Naiset jostain kumman syystä retkahtaa kusipäihin. Maailma on täynnä hyviä miehiä, mutta heitä ei kelpuuteta pinnallisista syistä (esim. ulkonäkö). Onko parempi olla komean aivottoman vesipään kanssa, kuin kunnollisen vähemmän komean miehen kanssa?

  • rosannakulju
   Posted at 00:36h, 19 tammikuun Vastaa

   Moikka,

   Oikeastaan tämä henkilö ei edes ole mikään kusipää, asiat on vaan mennyt näin nyt tällä kertaa eikä sille mitään voi. Mulla ei ole koskaan ollut mikään kriteeri että mun miehen pitäisi olla mitenkään komea, etsin nimenomaan turvallista miestä kenen kanssa on hyvä olla. Kiitos kommentista.

 • Rosaana Sallo
  Posted at 08:29h, 21 tammikuun Vastaa

  Hei ! Haluaisin tietää enemmän hoteleista/bungaloweista joissa olitte Balilla? Ne tuntuvat niin ihanilta ! :)

  • rosannakulju
   Posted at 09:36h, 21 tammikuun Vastaa

   Heippa ihana, tänään iltapäivällä tulossa postaus niistä! =)

Post A Comment