Mun meikkirutiini –

Pyydän anteeksi jo valmiiksi jos käytän väärää sivellintä väärälle tuotteelle ja jos mun vinkit on muutenkin jotenkin hassut. En todellakaan ole mikään meikkaaja ja kun meikkaan niin teen sen aina samalla tavalla. :D Mulla menee se 5min ja en käytä mitään sataa eri purkkia sen meikin tekemiseen.

Ensin haluan mainita miten tärkeää on pitää huoli ihosta, teen tästä erillisen postauksen jossain kohtaan. Ihonhoidon ei tarvitse olla mitään 10 eri purkin käyttämistä päivässä vaan selviät kyllä vähemmälläkin, palataan tähän myöhemmin. Raikkaan meikin pohja on kuitenkin se iho itsessään.

Ensimmäisessä kuvassa mun kasvot ilman mitään. 

 

Toisessa kuvassa oon levittänyt Vita Liberataa ja Lumenen primeria, sekoitan ensin tuotteet keskenään ja levitän sormin.

Ensin levitän tämän Lumenen Primerin, tämä on niin huippu tuote!!! Käytin tätä ulkomailla kasvoihin suojana, spf 30 ja ei tarvii tukkia ihohuokosia millään paksulla aurinkorasvalla. Tänään ja tuolla ulkomailla oon sekoittanut Vita Liberatan tuotetta yhden pumppauksen sekaan, tämä on tuote jota ei ole enään myynnissä mutta voit yhtä hyvin käyttää Body Bluria samalla tavalla. Tuo niin freshin glown kasvoille ja kesällä levittelen Bluria kyllä ihan joka paikkaan.

Jos en olisi näin ruskea, vaan olisi normaali tilanne niin laittaisin ensin tuon Lumenen primerin, sitten sekottaisin Hudabeautyn meikkivoiteen ja Lumenen valotipat ja levittäisin Beautyblenderillä. Sitten laittaisin Macin Pro Longwear Concealeriä pienellä siveltimellä silmien alle sekä hieman kulmien alle. Blendaan beautyblenderillä ja kiinnitän Macin kivipuuterilla. Toi Hudabeautyn meikkivoide on aaaaaivan paras, tosi peittävä, kestää kauan ja väreissä on ihan uskomaton pigmentti. Tätä oon ostanut ulkomailta ja mun sävy on butter pecan. Mun luottomeikkaaja Kria käyttää tätä kaikissa meikeissä ja sieltä olenkin tämän tuotteen bongannut.

Sitten teen varjostukset Anastasia Beverlyhillsin Contourkitillä. Mietin aikoinaan kun olin tätä hankkimassa, että on tosi kallis enkä meinannut raaskia ostaa mutta onneksi ostin. Ollut yli vuosi käytössä ja ei oo kulunut paljon ollenkaan. Sävyt on mun mielestä mainiot, itse käytän keskellä olevaa ruskeaa varjostuksiin ja sitten kahta ensimmäistä vaaleaa vähän poskien varjostusten alle.

Sitten onkin highlighterin isolla huiskalla. Laitan hieman poskipäihin ja kevyesti nenään, huuliin ja otsaan. Tämän tuotteen oon saanut kun olin meikkimallina Bobbi Brownilla ja tämä on mun ehdoton luottotuote!! Suosittelen todellakin tätä, aika arvokas mutta kestää myös ikuisuuden. Näitä löytyy eri sävyjä, mulla ollut kaksi erilaista käytössä mutta tykkään kyllä tästä eniten ja tämä on Shimmer brick compact – Pink quartz.

Tänään en tehnyt kulmakarvoja ollenkaan, harvemmin teen kun mulla on nämä Katarinan tekemät microbladingit. Mulla on tosi vahvat kulmat itselläni, mutta microbladingilla niistä saa symmetriset ja ’meikatun’ näköiset. Kulmat on kasvojen kehys niin todellakin suosittelen esim microbladingia – helpottaa elämää hirveästi. Joskus tosin tervöitän kulmien alaosaa Anastasia Beverlyhillsin Brow Pomade joka oli kans arvokas, mutta kestänyt mulla jo varmaan 2 vuotta.

Tänään en myöskään tehnyt sen enempää silmämeikkiä, mutta jos sen teen kuten esimerkiksi tässä kuvassa niin käytän tätä Urban Decayn Naked HEAT palettea, kuvasta näet mitä käytän eniten ja jos ihan rehellisiä ollaan niin aika villisti niitä sekoittelen keskenään fiiliksen mukaan :D

 

Viimeisten mun luottokynällä joka on MAC huulikynä sävyssä nude ja tällä maailman parhaalla huulikiillolla joka on myös Bobbi Brown. Ei tee ällöttäviä ’raitoja’ huuliin (tiedätte mimmit mitä tarkoitan) ja pysyy ihan älyttömän hyvin eikä ole edes mitenkään liiman tuntuinen vaan miellyttävän pehmeä.

Kaikki mun siveltimet jota käytän mun meikkiin tulee Real Techniquelta ja oon kyllä ollut näihin älyttömän tyytyväinen, ehkä just sen takia että oikeilla välineillä on tosi helppo tehdä hyvä meikki vaikka ei olekaan mikään ammattilainen.

Nämä neljä sivellintä mulla kovimmassa käytössä, saa helposti feidattua ja ne on superrrrpehmeät!

 

Siinä olisi mun meikkipostaus, toivottavasti saitte tästä inspistä. Panosta laatuun joka kestää, arkimeikkiin et tarvii miljoonaa tuotetta vaan fresh glow toimii mun mielestä aina parhaiten! Tässä alla olevassa kuvassa mun valmis fresh päivämeikki tälle palaveripäivälle.

*** Siveltimet saatu Real Techniquelta, kaikki muut on mun ostamia.

 


2 Comments
 • Emmi R
  Posted at 13:03h, 24 tammikuun Vastaa

  Sun iho näyttää iiiiihanan kuulalta!! :) En ollut ennen tätä postausta kuulutkaan body blurrista mutta tästä inspiroituneena haluan itsekin osaa body blurrin :P Vita Liberatalla on näköjään kahden tyyppistä bodyblurria: pois pestävä ihon heleyttäjä ja itseruskettava ihon heleyttäjä. Kumpaa näistä olet käyttänyt?

  • rosannakulju
   Posted at 19:55h, 24 tammikuun Vastaa

   Heippa,

   Kiitos paljon <3 Body blur on mulla värissä latte ja voit käyttää kumpaa vaan, toinen jättää pienen brunan ja toinen ei :) Molemmat hyviä!

Post A Comment