Mesolankoja ja luistelua

Muokkailin eilen videon torstailta kun käytiin Janna-Juulian kanssa luistelemassa. Janna on vähän taitavampi tuossa lajissa mitä minä ja en muistanutkaan miten paljon sattuu varpaisiin nuo luistimet. :D

Videolla käyn myös laittamassa mesolankoja Diamond Clinicillä jonka kanssa olen tehnyt paljon yhteistyötä viime vuosina. Etenkin mun ihoa on hoidettu happokuorintojen ja mesoterapian merkeissä mun Roaccutanin jälkeen, välillä myös ehostettu jotain muuta. Tämän videon ei ole tarkoitus kannustaa ketään tekemään mitään hoitoja, lähinnä haluan vaan kertoa ja näyttää millaista on mesolankojen laittaminen kun siitä kysytään tosi paljon. Huulia en enään täytä ja botoxia laitetaan yksi pieni tuikkaus otsaan aina silloin tällöin. Videolla näet miten lankoja laitetaan ja mihin ne on tarkoitettu. Tämän klinikan omistaa maailman ihanin Mirja josta on tullut mulle tosi tärkeä. <3

 

Toivottavasti tykkäät videosta <3

 

Video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Junkyardin kanssa ja koodilla ROSANNA15 saat -15% kun tilaat yli 50€.

 

Näytän ammattilaiselta vaikka en sitä todellakaan ollut haha!

 

Pus <3


No Comments

Post A Comment