Juhlameikki by Kria Janhonen – lyhyt video

Aina, kun mulla on jotain erikoista ja haluan näyttää kauniilta ja tuntea oloni prinsessaksi, käyn Krialla meikissä.

Kria on ollut mun työkaveri vuodesta 2013-2014 yössä ja mun Miss Helsinki voiton jälkeen Kria onkin meikannut mut kaikkiin tärkeisiin tapahtumiin ja kuvauksiin. Oon aina ollut tyytyväinen lopputulokseen ja itse en edes katso enään peiliin kun ollaan valmiita, koska tiedän että meikki on täydellinen. Kria on itseoppinut meikkaajaksi, moni mun lemppari-meikkaajista onkin just sitä; itseoppineita. Krialla käytössä kaikki parhaat tuotteet ja lupaan, että tuo meikki pysyy vaikka kolme päivää jos on tarve.

Oon myös itse bongannut monta mun omista luottotuotteista Krialta, kuten esimerkiksi se mun Huda Beautyn meikkivoide josta kerroin siinä mun arkimeikki postauksessa.

 

Tässä vielä muutama kuva mun meikeistä läpi vuosien.

Tämä on muutenkin yks mun lempparikuvista ever. By Nikita Tikka.

 

 

En voi enempää hehkuttaa, jos haluat itsekin Krialle meikkiin niin pääset varaamaan ajan Krian meikki tililtä instagramista. Krialle annan 12/10 <3

 

 

 


No Comments

Post A Comment