Viikonloppu pikkusysterin kanssa videona

 

Tein tällaisen videon meidän viime viikonlopusta, käytiin laittamassa siskotatskat, shoppailtiin ja hengailtiin. Superduper rentouttava viikonloppu, oon myös nukkunut jotenkin tosi hyvin, kun sisko köllötellyt vieressä. Mun sisko on tietysti maailman paras sisko ja ai että tulee taas hirmuinen ikävä, kun se lähtee kotiin torstaina. Klarissa on 14 vuotta (täyttää kesäkuussa 15), asuu Haaparannassa meidän porukoilla pohjois ruotsissa ja me puhutaan keskenämme oikeastaan vaan ruotsia, vaikka puhutaan molemmat esim iskän kanssa suomea. Outoa :D Koko perhe on muuten kaksikielinen, kuten aika monet perheet tuolla rajalla. Meidän perheessä on 5 lasta joista itse oon vanhin ja Klarissa nuorin, ikuisesti mun iltatähti <3

Toivottavasti tykkäät meidän hömppävideosta ja videon alta löytyy myös alekoodi Junkyardille sekä suorat linkit tuotteisiin jotka esittelen videolla.

Pusmus!


No Comments

Post A Comment