Minun makuuhuone

 

Oon koko alkuvuoden ollut jotenkin semmoisessa pesänrakennus-vaiheessa. Oon ostellut kasveja, vaihtanut järjestystä ja innostunut tulisesti uusista pussilakanoista. Mun sisko joka on 14 oli sitä mieltä, että oon vaan tulossa vanhaksi :D Itse uskon, että se on osittain tuota ’vanhaksi’ tulemista ja osittain ihan vaan sitä, että oon kotihiiri ja haluan, että kaikki mun ympärillä on kaunista ja harmoonista. Jos mulla on sotkua kotona niin en saa otettua iisisti ollenkaan, tosin oon kyllä vähän semmoinen, että mua haittaa kaikki mikä on näkyvillä sekaisin mutta esim jos vaatekaappi on pommi niin se ei häiritse mua lainkaan :D 

Oon aina tykännyt koti-illoista ja mulle makuuhuone on ehdottomasti se mun kodin tärkein huone monella eri tavalla. Haluan, että mun makuuhuone on sellainen paikka jossa voin oikeasti rauhoittua ja rentoutua, en tiedä MITÄÄN parempaa, kuin puhtaisiin lakanoihin sukeltaminen. 

Oon pienillä jutuilla tehnyt aika ison muutoksen makkariin.

Tilasin uudet julisteet seinälle ja itseni tuntien vaihdan ne sitten taas ennen kesää, koska fiilis muuttuu. Julisteet on tietysti siitä helppoja, että niitä voi vaihtaa just nimenomaan fiiliksen mukaan. Nämä on hiukan vintage-henkiset ja uskon, että kesäksi vaihdan johonkin muuhun. Oon saanut nämä julisteet Deseniolta yhteistyönä aiemmin ja pakko vinkata tähän, että Desenion omat kehykset on mun mielestä paljon paremmat mitä esim Ikean. Ikean kehykset on tosi painavia ja pysyy huonosti ’kasassa’, Desenion kehykset on paljon kevyemmät joka on plussaa kun kiinnitän taulut kiinnitystarroilla. Niitä saa ostettua esimerkiksi Claes Ohlsonista ja hyvin pysyy! Ei tarvii tehdä reikiä seiniin, mulla se ei ole edes mahdollista itse tehdä koska kaikki seinät on betonia.. :D

Nämä yöpöydät oli ikuisuuden mun unelma, ne on käsintehdyt ja saat itse valita värit ja materiaalit. Just sopivan korkuset ja värit osui just niin miten ajattelin.

Sängyssä pitää olla paljon tyynyjä ja joulun punaisten koristetyynyjen jälkeen vaihdoin nyt harmaisiin. Tällä hetkellä mulla on koristetyynyinä kaksi isompaa harmaata, kaksi pienempää ja sitten tuo ihana karvainen tyyny. Kannattaa tilata aina vain tyynynpäälliset niin niitä voi sitten vaihtaa mielensä/ vuodenajan mukaan.

Tämä pieni ’apupöytä’ on kyllä kätevä. Monesti tulee katsottua sarjoja sängyssä ja läppäri vie koko yöpöydän niin tarvii eväille jonkun erillisen pöydän. Tämä on just hyvä siihen, tosi kevyt ja helppo siirtää minne vaan. Alunperin tämän tarkoitus oli olla taso kasveille, mutta muutin mieltäni heti kun sain kasattua.

Kuka ei rakastaisi marble-lakanoita?! Näiden hinta oli 20€ per setti, tilasin heti innoissani tietysti kahdet. Campadrella on kyllä tosi laaja tarjonta kaikenlaista.

 

Tuo ihana harmaa viltti on myös tilattu Campadresta. Tosi pehmeä ja siihen ei tartu koirankarvat jostain syystä! Todella kätevää.

Aiemmin mulla oli molemmilla yöpöydillä omat lamput, mutta koska asun yksin en näe siinä mitään järkeä enään vaan tilasin vain yhden lampun mun puolelle ja toiselle yöpöydälle laitoin yhden ihanan ruukun jossa on Maison Helsingin silkkikukkia.

Tässä vielä loppuun muutama kuva minun kodista. Tämä on kyllä maailman paras paikka <3

***Postaus sisältää Affiliatelinkkejä ***

Pusmus <3


No Comments

Post A Comment