Helppo arkiruoka

Kaikki tietää miten monesti tulee syötyä samaa tai samanlaisia ruokia ja kuinka inspis vaan loppuu kesken. Varsinkin silloin, kun haluaa tehdä jotain tosi helppoa ja nopeaa joten haluan näyttää teille yhden mun lempparin. Kuten oon aiemminkin maininnut niin musta ei kyllä oikeaa ruokabloggaajaa tulisi ja tämäkään postaus ei sisällä mitään hifistelykuvia, vaan kuvia siitä miltä se ruoka oikeastikin näyttää :D

Paistan jauhelihaa, yleensä syön itse aina 10% naudan jauhelihaa ja samalla keitän riisiä – itse käytän _aina_ Uncle Bensin boil-in-bag riisiä ja ihan sitä pitkäjyväistä.

Maustan yleensä aina Santa Marian Taco-mausteella ja lisään hiukan vettä niin jauhelihasta ei tule kuivaa, saman teen aina kanan kanssa. Sekaan lisään myös chilimaustetta ja muita perusmausteita, tykkään siitä, että jauheliha on tosi mausteista

Leikkaan sekaan punasipulia, tomaattia ja paprikaa tai mitä mulla just silloin sattuu olemaan jääkaapissa. Joskus sekoittelen salaatinlehtiä, joskus kurkkua ja kuten kuvassa alla näkyy seassa on myös maissia, suolakurkkuja ja jalapenoja. :D Aikamoinen sekoitus, mutta superrrr hyvänmakuista ja helppoa! Helppo ottaa myös mukaan, riisi ja jauheliha yhteen boksiin ja toiseen salaatti jonka vaan heittää päällä. Sain lahjaksi viime kesänä Tefalin lounasrasioita ja ne on kyllä tosi käytännöllisiä, kun ne on jaettu moneen osaan ja mukana on jopa lautanen. Löytyy täältä jos haluat kurkkaa millaista tarkoitan.

 

Sitten vielä viimeinen vinkki ruoan kaveriksi; nämä riisikakut maistuu sipseille ja on tosi hyviä esim kalkkunan kanssa. Monesti saatan syödä välipalaksi muutaman riisikakun jossa on päällä avokadoa, kalkkunaa ja merisuolaa. NAM!

 

Siinä oli tämän aloittelevan ruokabloggaajan ensimmäinen ruokapostaus! :D Ihanaa viikonloppua!

 

 


No Comments

Post A Comment