Some serious FOMO

Makoilen tässä mamman sohvalla pohjoisessa ja mietiskelen mitä jaksaisin tehdä. Kello on 20.00 ja oon ollut koko päivän ulkona Tornion Suurpilkeillä juontamassa aivan mahtavassa auringonpaisteessa. Eilen laitoin nukkumaan superajoissa mummun dinnerin jälkeen, koska olin vaan jotenkin niin poikki. Kaverit täällä kyseli ulos ja mökille käymään jne, mutta silti valitsin sängyn. 

Tänään ’kaikki’ tutut täältä on ollut pilkeillä päiväkänneillä tai muuten vaan järjestänyt juhlia kotonaan nyt illalla. Taas olis kutsu mökille hengailemaan yhden sukulaisen luokse tai kylälle ulos muiden kavereiden kanssa. Mulla alkaa työt huomenna vasta klo 12 joten voisin periaatteessa keksiä tänään vielä mitä vaan. 

Tässä mulla on nyt dilemma – jaksanko lähteä jonnekin vai en. Jäädä nukkumaan vai lähdenkö viettämään aikaa esimerkiksi mökille. Mulla on monesti tämä sama fiilis – Jäänkö jostain paitsi jos mä jään nukkumaan? Mitä jos jotain tosi hauskaa tapahtuisi just tänään? Oonko tylsä jos mä jään kotiin? Harmittaako mua myöhemmin etten lähtenyt? 

Ootko koskaan kuullut sellaisesta kun FOMO – fear of missing out? Nämä ajatukset on just sitä.

Kuulostaa aika lapselliselta, mutta mietin monesti elänkö tylsää tai liian organisoitua elämää vaikka mun elämä on tosi monipuolista ja suhteellisen hektistä. Viikolla oon aamusta iltaan menossa ja viikonloppuisin oon useasti keikalla tai sitten oon jossain muuten menossa joten tiedostan, että tarviin lepoa kaiken vastapainoksi. Kuitenkin mietin jos oon vaikka lauantai-iltana yksin kotona koiran kanssa kasvonaamio naamalla että hei eikö oikeasti olis mitään hauskempaa tekemistä 27 vuotiaalla sinkkumimmillä? 

Yritän aina kuitenkin miettiä sitä kuuluisaa tasapainoa ja miettiä jaksanko oikeasti lähteä liikkeellä vai nauttisinko mielummin koti-illasta ja pitkistä yöunista. Mun #grannylife alkaa olemaan jo next level. 

Onko sulla kokemusta tämmöisestä FOMOsta? 


4 Comments
 • Sofia söderblom
  Posted at 21:56h, 30 maaliskuun Vastaa

  Hei Rosanna!
  Jag har själv haft jätte svår FOMO som yngre, men det har med tiden nog minskat. Men jag kan få det ibland ännu i dagens läge och det känns jätte jobbigt då. I mitt fall är det kanske det att jag vill ta hand om mig själv träna och äta hälsosamt och på det sättet njuta av livet. Men mina vänner har inte samma intressen, utan om vi gör något är det alltid att fara till baren och dricka oss helt totalt fulla…
  Därför måste jag säga att jag tycker det är super bra att du som kan ha påverkan på många tjejer i varje fall unga, att du talar om sånhänt öppet och visar att det är en normal sak. Och att det är okei att bli hemma om du vill så!
  Jag du är min största förebild!
  Du jobbar och talar i den sociala medien om väldigt bra och viktiga saker fortsätt med det! Du är super ♥️

  • rosannakulju
   Posted at 09:10h, 01 huhtikuun Vastaa

   Hej fina du, tack för din fina kommentar! <3 Blir jätteglad.

   Jag förstår så bra det du menar - kompisarna vill gå ut och själv vill man hänga o träffa vännerna men kanske inte gå ut. Men sen blir det så att man går ut så att man får träffa sina vänner. Det är svårt ibland!
   Kram <3

 • Jenni vuorio
  Posted at 20:31h, 31 maaliskuun Vastaa

  Pakko oli kirjoittaa vaikka en tee sitä koskaan😅 mutta joo, kärsin siitä. Aina se tulee jotenkin ”väärään” aikaa se väsymys tai muu.. mä olen kans 27 vuotta, ja olen pitkällä saikulla joten tiedän miltä susta voi joskus tuntua.. mutta siis ei siinä ole mitään hassua, päinvastoin mun mielestä. Ja kaikki hokee että elät vain kerran ja haudassa sitten ehdit levätä.. se on kuitenkin aika henlilökohtainen juttu.

  • rosannakulju
   Posted at 09:07h, 01 huhtikuun Vastaa

   Moi! Näinhän se on, kaikki tekee just niin miten parhaalle tuntuu itselle – oon siitä täysin samaa mieltä. Ja vaikka tietää, että ei välttämättä missaa mitään niin silti sitä miettii niinä iltoina kun jää kotiin lepäämään. Kiitos kommentista ja kiva kuulla että joku muukin tietää miltä tämä tuntuu ja paranemisia sinulle <3

Post A Comment