10 tapaa päästä yli sun eksästä

10 tapaa päästä yli sun eksästä. 

Tässä tulee nyt mun ultimaattinen ohje miten päästä yli sun eksästä koska se on mennyt itselläni niin hyvin :D Tästä on myös tehty podcastiin jakso, mutta koska osa teistä mielummin lukee kuuntelemisen sijaan niin jaan nämä mainiot vinkit myös tänne. 

 1. Itke kaikki ulos

Laita soimaan surullisin kappale jonka tiedät ja ota lasi viiniä. Itke kunnes kyyneliä ei tule enää ja sitten päätät mennä eteenpäin. 

 1. Varaa kampaaja

Tee joku iso muutos, värjää tummasta vaaleaan, leikkaa pitkästä lyhyeen tai kokeile pidennyksiä. Tuut tuntemaan olosi aivan uudelta ihmiseltä ja se auttaa ison muutoksen keskellä. 

 1. Osta uusi tuoksu

Ota hyvä kaveri mukaan ja menkää Stokkalle valitsemaan sulle uutta hajuvettä. Käykää ensin skumpalla ja sitten menette haistelemaan kaikkia erilaisia tuoksuja ja mietitte sopisiko sulle. Uusi tuoksu on kans ihana juttu, aluksi kun sen tuntee niin vahvasti itsekin ennenkuin siihen tottuu. 

 1. Vaihda sisustusta kotona

Käy IKEAssa ostamassa esimerkiksi muutama uusi koristetyyny jossain hauskassa värissä ja niiden kaveriksi viltti ja matto. Voila, sun koti tuntuu kuin uudelta. 

 1. Hemmottele itseäsi

Osta itsellesi joku elämys kuten esimerkiksi matka Lappiin tai ulkomaille tai…. Osta itsellesi joku juttu mitä oot kauan halunnut ja mikä on ehkä sun eksän mielestä ollut ihan tyhmä juttu. Osta se ja nauti siitä. 

 1. Aloita uusi harrastus

Mikä olisi sen parempaa kun aloittaa uusi harrastus ja mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kehittyä ihmisenä? Minkä harrastuksen oot aina halunnut aloittaa? Saatko jonkun kaverin sun mukaan aloittamaan sen uuden jännittävän harrastuksen niin vielä parempi!

 1. Koukutu johonkin sarjaan

Mielellään joku sarja jossa on 7 tuotantokautta ja se on jännittävä jota voit katsoa silloin kun tuntuu että ajatukset lähtee laukkaamaan liikaa ja koko pää pyörii. Jokin semmonen sarja jota katsomalla voit laittaa ajatukset ja oikeastaan koko aivot narikkaan. 

 1. Kutsu ystävä yökylään

Koska oot viimeksi pitänyt kaverin kanssa pyjamabileet? Kutsu kaveri yökylään ja laittakaa ruokaa, katsokaa täykkäreitä tai sinkkuelämää ja juokaa liikaa viiniä ja syökää liikaa suklaata. Itkekää ja naurakaa, se tekee niin hyvää. 

 1. Lataa tinder

Okei ei sun tarvii lataa tinderiä jos uskallat jossain muualla koodailla jonkun miehen kanssa. Kaikki tarvii egoboostia silloin kun suhde on päättynyt ja sitä ei saakaan enään päivittäin kumppaniltaan tai keneltäkään. Tähän auttaa joku kenen kanssa voi hieman flirttailla ja joku kelle ehkä jopa vahingossa hymyillä. Flirttaa ilman huolia, teistä ei tarvii tulla mitään rakkaustarinaa. 

 1. Baari-ilta

Tämä on parasta. Sovi kaverin kanssa että lähdette yhdessä ulos, laittautukaa pitkän kaavan kautta teidän lempparibiisejen tahtiin ja juokaa jotain ihanaa kuplajuomaa. Menkää hienosti syömään ja nauttikaa illasta täysiä. Sä olet kaiken arvoinen oli sulla miestä tai ei <3

Elämä yllättää meidät kyllä positiivisesti kun vähiten odotetaan ja kaikki asiat tapahtuu syystä. Nauti vapaudesta ja omasta ajasta kun voit, se iso rakkaus tulee aivan yhtäkkiä kun vähiten sitä odotetaan ;) Toki näiden hassunhauskojen vinkkien lisäksi suosittelen oikeasti terapiaa jos tuntuu, ettei mitenkään pääse jatkamaan elämää.

Tässä on vielä pari hauskaa otetta Siljan kirjasta Tuhat tapaa kostaa eksällesi;

’purin eksän juhlapuvun housuista takasauman ja harsin sen kiinni niin, että housujen peffa repsahti auki seuraavissa pikkujouluissa’ 

’Eksäni petti minua joten täytin kaikki hänen kenkänsä käsirasvalla’

’Pese eksän hammasharjalla koiran hampaat’ 

’Kun kävelet eksän auton ohi, vedä kylkeen vauhtiraita’

’Aja eksäsi auto toiselle puolelle Suomea ja tule junalla takaisin. Jos olet kiltti voit palauttaa avaimet ja kertoa mistä auton voi noutaa, jos pännii pahasti voit jättää auton silleen. Eksäsi saa kyllä aikanaan postissa kotiin pysäköintivirhemaksun muistutuksen jossa lukee missä auto sijaitsee’ 

Ja mun henkilökohtainen lemppari;

’Taking back your ex is like trying to put a piece of shit back into your asshole’ 

Ihanaa päivää <3


2 Comments
 • M
  Posted at 15:16h, 09 huhtikuun Vastaa

  Naurahdin näille! 😁 Ja tuo terapia kohta, itse käyn terapiassa kun ex paljastui maailman luokan narsistiksi ja patalogiseksi valehtelijaksi. Nyt terapian avulla käydään läpi kaikki paha mitä joutui kokemaan, jottei se pelko siirry tulevaisuudessa uuteen parisuhteeseen.

  • rosannakulju
   Posted at 10:35h, 09 toukokuun Vastaa

   Haha! joo nämä + terapia niin varmasti tulee hyvä :D Ei voi muuta tulla. Mahtavaa kevättä sulle <3

Post A Comment