Mulla ei ole bestistä.

Aamulla istuin Espresso Housessa kahvilla ennen Riannon mediapäivää ja laitoin siitä kuvan mun storyyn. Sonja sitten vastasi, että hei hei oot mun kotikadulla. Ja niinhän mä olinkin. Jatkoin hommia ihan rauhassa ja yhtäkkiä pörröinen meikitön Sonja ilmestyy mun viereen juomaan kahvia ja höpöttämään. Se oli ihana tunne. Niin vaivatonta ystävyyttä. <3

Innostuin siksi vähän kirjoittamaan kavereista ja ystävistä. Kaikki on erilaisia ja ajattelee näistä asioista eri tavalla, mutta tässä tulee mun tämän päivän mietteet.

Mä oon aina ollut avoin ihminen ja koen, että muhun on helppo tutustua ja mulla onkin tosi paljon tuttuja. Oon kuitenkin sitten sellainen, että oon hyvin varovainen ja voisiko sanoa ’valikoiva’ sen suhteen ketä päästän oikeasti lähelle. Mulla on paljon semmosia kavereita, joiden kanssa voin pitää hauskaa ja kuullaan silloin tällöin, mut ikinä ei oikeastaan puhuta mistään hirveän syvällisistä asioista. Ja se on ok.  Sitten on ystäviä, joiden kanssa oon tekemisissä välillä enemmän ja välillä vähemmän ja me voidaan puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Mä en koe, että mun täytyy olla joka päivä tai edes joka viikko tekemisissä mun ystävien kanssa. Riippuu niin hirveästi aina elämäntilanteesta miten on aikaa ja näin pois päin, mutta se ei tarkoita ettei oltaisi enää ystäviä jos välillä on kiireisempää. Aina kun nähdään ja kuullaan, niin jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin ja hyvä niin. En ole itse sellainen ihminen jolla on vaan yksi bestis jonka kanssa tekisin kaiken. Välillä toki voi olla niinkin jos on jonkun kanssa enemmän tekemisissä. Esimerkiksi viime vuosi meni aikalailla Jessican kanssa käsikynkässä niin samanlaisten elämäntilanteiden takia ja okei, me asuttiin myös yhdessä :D

 

Esimerkiksi Saija jonka luettelen ihan mun sydänystäväksi ja ’varamutsiksi’ asuu Levillä. Me ollaan tekemissä melkein joka viikko jollain tasolla, välillä ainoastaan vaikka kommentoimalla jotain toistemme stooreihin. Joskus on kausia kun soitellaan joka päivä ja jutellaan hirveästi kaikesta. Nämä molemmat on mulle tosi ok ja molempina ’kausina’ ollaan yhtä hyviä ystäviä.

On typerää tehdä listauksia kavereista, mutta haluan nyt vaan sanoa pari sanaa muutamasta mun kamusta vaan sen takia, että nyt tuntuu siltä.

Jessica– NIIN erilainen mitä itse oon ja meinaa välillä palaa kiinni sen kanssa, kun se on niin suurpiirteinen mutta samaan aikaan rakastan sitä naista tosi tosi paljon ja ihailen miten ihminen voi käydä läpi pahoja asioita ja silti olla niin herttainen ja haluta hyvää muille.

Janna-Juulia – Sellainen henkilö jolle voin sanoa ihan mitä vaan ja se ei ikinä tuomitse. Tukee aina ja tsemppaa kaikessa ja en rehellisesti tiedä miten oisin selvinnyt viime vuoden kisan ja muun paskan ilman Jannaa.

Matias – well no words needed.

Lotta – Mietin aina MITEN joku ihminen voi olemuksellaan piristää mua niin paljon? Arvostan Lottaa äärettömän paljon ihmisenä ja oon alusta asti ihaillut Lottaa sen outoudesta :D Kuulostaa hirveältä, mutta kaikki jotka tietää Lotan tietää mitä tarkoitan. <3

Mailis – Hyväsydämisempää ihmistä ei oikeasti löydy. Sen lisäksi, että on ulkoisesti mun mielestä Suomen kaunein nainen niin on sitä myös sisäisesti.

Sara – Hiljattain ollaan lähestytty ja oon tosi onnellinen, että mulla on noin hauska ja huolehtivainen ystävä mun elämässä.

Nina, Sonja, Silja, Beda, Katja, Juho ja moni moni muu. OLETTE MUN ELÄMÄN SUOLA <3

Minkälainen sä olet? Ootko yhden bestis vai onko sulla paljon ystäviä?

 

 


No Comments

Post A Comment