Monacon loman ekat päivät kuvina

Tulin tiistaina tänne Monacoon mun ystävän Minnan luokse Grand Prix ajaksi ja ollaan ehditty tehdä kaikenlaista. Oonkin vitsaillut, että tämä on Minnan aktiiviloma; herätään aikaisin, lenkkeillään, ratsastetaan ja sitten tärkeimpänä juodaan samppanjaa ja nautitaan elämästä. 

Ajattelin laittaa teille kuvia mitä kaikkea ollaan puuhattu, täällä on niin uskomattoman kaunista. Ollaan käyty Italiassa Grimaldissa yhden ystävän luona hengailemassa altaalla ja sitten ollaan tosiaan vietetty tosi paljon aikaa talilla. En oo ratsastanut kunnolla moneen vuoteen, enemmänkin maastossa ollut kävelyllä hevosten kanssa, mutta nyt Minnan tytön hevosta piti liikuttaa ja pääsin ihan ratsastamaan. Aivan ihana hevonen, 4 vuotias joten paljon on vielä opittavaa ja tietysti mulle ihan uusi hevonen. Mutta muistan kyllä miksi aikoinaan vietin 24/7 tallilla, hevoset on niin upeita eläimiä ja ihan terapeuttista jutella niille ja halailla. 

Kahden päivän ratsastamisen jälkeen musta tuntuu että mulle on kasvanut satula kiinni tuohon jalkojen väliin (ja kävelen myös sen mukaisesti…) nyt kun en oo aikoihin ratsastanut. :D haha. 

Ensimmäiset kuvat on Minnan kotoa, Riviera Palacesta. Aivan UPEA paikka josssa sisällä oma talvipuutarha – say what?!

 

 

Tässä meidän aamulenkin maisemat, Minnan koira Katie on kyllä niin reipas vaikka onkin vanha. Hyppelee menemään tuolla ylä-alamäkeä.

Alempana kuvia heppajutuista, hevonen on 4 vuotias Espanjan Appaloosa jonka nimi on Furtif aka Furby. Hevosen omistaa tosiaan Minnan tyttö joka on tällä hetkellä Suomessa käymässä.

 

Sitten käytiin Italian puolella Grimaldissa viettämässä yksi päivä altaalla. Monacosta ajaa sinne noin 30min.

Sitten ollaan tietysti käyty katsomassa kaikki tärkeimmät nähtävyydet, harmi vaan että nyt Formuloiden aikaan koko kaupunki on peitetty aidalla :D Tietysti turvallisuussyistä, harmi vaan mun kuville. :D

Pikkuisen jumpan ehtii tehdä joka välissä, esimerkiksi portaita on tooosi paljon täällä.   

Käytiin istumassa Bar Americainissa eilen kuuntelemassa ihanaa livebändiä ja ottamassa yhdet viinit. Lasillinen oli 40€kpl. :D Onneksi oli hyvää ja seura mitä mainiompi!

 

Täällä valmistaudutaan nyt illan muotinäytökseen Amber Loungessa täällä Monacossa. Ihanaa viikonloppua kaikille <3


2 Comments
 • ida ihana
  Posted at 08:04h, 26 toukokuun Vastaa

  Oi, mitä kuvia!!<3 Siis ihan mieletöntä! Monacossa olen aina halunnut päästä käymään, ja tämä kyllä nosti matkakuumettani melkoisesti!
  Kiitos postauksesta ja hyvää sunnuntaita!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • rosannakulju
   Posted at 23:44h, 30 toukokuun Vastaa

   Oli kyllä ihan superihana! :D Tykkäsin. Ihanaa viikonloppua <3

Post A Comment