Kuulumisia härdellin keskeltä

Mulla elämä on tällä hetkellä kyllä melkoista härdelliä. Vietin viime viikon kokonaan Monacossa ja Ranskassa puoliksi töiden ja puoliksi loman merkeissä, kirjoittelinkin jo tästä aiemmassa postauksessa joten en toista itseäni liikaa.

 

Nyt oon juuri saapunut Kroatiaan Poreciin ja ollaan täällä maanantaihin saakka Juhon kanssa. Juhon on Miss Helsingin virallinen kuvaaja ja oon tuntenut Juhon jo useamman vuoden, luotan todella Juhon ammattitaitoon ja meillä on muutenkin tosi kiva kaverisuhde. Kaikki muu on mennyt tosi kivasti tähän mennessä, matkustaminen (vaikka olinkin just edellisenä päivänä matkustanut Monacosta Oslon kautta Helsinkiin), auton vuokraaminen jne, mutta tämä hotelli on aika katastrofi. Huone on joku 5 neliötä kaikenkaikkiaan ja ei saada edes matkalaukkuja auki samaan aikaan ja kaikki muut vieraat on ainakin 60+ :D Saadaan huomenna uudet huoneet onneksi, tänään nukkuisi kylläkin vaikka lattialla jos ei muuta. 

Nina on painanut pitkää päivää täällä Kroatiassa jo toista viikkoa Miss Tourism World – kilpailun parissa johon Miss Helsingin voittaja siis pääsee osallistumaan. Ens vuonna mulla on lisenssi toiseen kilpailuun, mutta tämä vuosi tehdään vielä näin ja tietysti meidän piti tulla tänne katsomaan kisat ja tsemppaamaan Ninaa. Oon tosi ylpeä siitä miten Nina on lyhyessä ajassa verkostoitunut ja kehittynyt mallina ja edustustehtävissä – luotan Ninan ihan mihin tapahtumaan vaan.

Maanantaina ollaan tosi myöhään Helsingissä ja sitten mulla onkin vaan yksi päivä aikaa landaa himassa, purkaa kahden reissun kamat ja valmistautua keskiviikkon Miss Helsinki 2020 Casting-tilaisuuteen. Syksyn kiertueen kalenteri on jo aikalailla valmis ja kaikki sponsorit ja tapahtumat on aikalailla lyöty lukkoon. Nyt puuttuu tosiaan vaan kilpailijat. Hakemuksella voit päästä mukaan Castingiin 5.6 josta valitaan kilpailijat karsintoihin ja siitä semifinaalin kautta finaaliin. Vielä ehdit hakea mukaan tämän linkin kautta ja lähteä mukaan elämäsi seikkailulle. 

Castingin jälkeen pakkaan taas tavarat autoon ja lähden ajamaan pohjoiseen mun veljen ylioppilasjuhliin ja siskon rippijuhliin. Matkalla käyn myös Bayerncarilla Seinäjoella vaihtamassa Minin johonkin aivan toiseen autoon – tästä lisää myöhemmin. 

Heti kun palaan pohjoisesta alan nauhoittamaan podcastin uusia jaksoja ja keskittymään entistä enemmän kisan valmisteluihin ja mun synttärijuhliin.

Aika hektistä on kaikilla elämän osa-alueilla tällä hetkellä ja en voisi kyllä olla kiitollisempi vaikka oonkin ajoittain väsynyt. Paljon asioita tapahtuu ja seison jälleen uusien muutosten edessä jotka vaatii multa taas kerran paljon rohkeutta ja henkistä kanttia. Haluan kuitenkin näissäkin asioissa kuunnella sydäntäni ja mennä vilpittömästi sen oman intuition ja masutuntuman mukana. 

Ihanaa viikkoa kaikille ❤️


Tags:
No Comments

Post A Comment